Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Michaela Čobejová v RATTATA: V Tatrách bude točiť love story

Michaela Čobejová a v RATTATA
Michaela Čobejová a v RATTATA (Zdroj: Igor Rattaj)

Známa herečka s manželom si kúpila v Tatrách apartmán a prežila tam lockdown. Na Štrbské Pleso viedla aj ich svadobná cesta. Čas strávený na horách a príbehy Tatrancov ju inšpirovali k novému filmu. Čo ešte prezradila v RATTATA, podcaste Igora Rattaja, šéfa TMR?

Michaela Čobejová v RATTATA: V Tatrách bude točiť love story (Zdroj: Igor Rattaj)

„Som z Petržalky a moja prvá mladomanželská dovolenka bola v Tatrách, v hoteli Patria. Mala som vtedy 22 rokov a počas nášho 28-ročného manželstva sme tam vynechali len raz dovolenku.“ Prežili tam aj štyri mesiace počas lockdownu a v tatranskom prostredí vznikol aj námet na nový film.

„Bude to romantická komédia. Príbeh známeho Tatranca, veľkého romantika, no trochu nepraktického a strateného, ktorý sa zaľúbi do  50-ročnej právničky,“ prezradila Michaela Čobejová.  O film prejavila záujem televízia Markíza a Igora Rattaja, šéfa TMR potešilo, že sa bude odohrávať priamo v Tatrách. „Každý, kto chce točiť horskú scénu, vie, že môže rátať s našou podporou. Netajíme sa, že to je pre nás vítaná a dlhodobá stratégia propagácie Tatier – Vysokých aj Nízkych,“ dodal Rattaj.Čobejovci v RATTATA tiež prezradili, že sa s miestnymi občas dostanú aj do ostrejšieho konfliktu, napríklad pre kritiku plastových kvetináčov, kolotočiarskych stánkov, chodníkov zo zámkovej dlažby či gýčových púťových atrakcií.

„Naša dcéra pracuje v Bruseli a vždy, keď k nám  príde na dovolenku, je šokovaná, koľko ďalších drevených svišťov pribudlo,“ prezradil Ivan Čobej, známy dizajnér nábytku. Najviac im však vadí kontroverzná veža. Viete, ako by si s ňou poradili? Pozrite si nový diel RATTATA. 

Viac o téme: Michaela ČobejováIgor RattajPodcastRATTATA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu