Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prezidentka Čaputová v záhrade a bez rúška: Tomuto miláčikovi adresovala vyznanie lásky!

Zuzana Čaputová s partnerom Jurajom Rizmanom
Zuzana Čaputová s partnerom Jurajom Rizmanom (Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová - Branislav Šimončík)

BRATISLAVA - V politike sa vám zíde každý dobrý priateľ a výnimkou nie je ani prezidentka. Hoci nikdy nie je sama, svetu sa pochválila s tým najoddanejším a zrejme aj najobľúbenejším spoločníkom. Z jeho fotiek sa roztopíte!

Snáď Juraj Rizman nebude žiarliť! Napriek tomu, že hlava štátu má s Jurajom Rizmanom harmonický vzťah, slová plné lásky smerovali k úplne inému spoločníkovi. 

Zuzana Čaputová dnes s kolegami z paláca sadila 1200 stromov, ide im predovšetkým o klímu (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

Vyznanie na sociálnej sieti totiž prezidentka Čaputová nevenovala jemu, ale úplne inému spoločníkovi. "Leon, náš labrador, najmladší člen domácnosti, dnes oslavuje prvé narodeniny," napísala hlava štátu. Ako správna panička sa pochválila, ako za rok drobec vyrástol a zároveň zdôraznila jeho nevyhnutnosť v každodennom živote jej rodiny. 

"Je to naše vždy dobre naladené zlatíčko. Napriek tomu, že má iba rok, je to veľký pes, nie iba svojím už takmer dospeláckym vzrastom. Leon má v sebe nepodmienenú lásku, teší sa už len z toho, že pri ňom sme a raduje sa z prítomnosti," pokračovala a dodala, že tým je pre všetkých členov rodiny veľkým učiteľom. "Aj v období izolácie nás vytiahol na prechádzky a do prírody. Napriek veľkej kope chlpov doma ani na chvíľu neľutujem, že sa stal už neodmysliteľnou súčasťou nášho rodinného života. Dúfam, že aj Leon je šťastný s nami," dodala na záver emotívneho príspevku!

Galéria: Zuzana Čaputová so svojim miláčikom

Viac o téme: Zuzana ČaputováPrezidentka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu