Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Už je to vážne! Čaputovej partner je po jej boku už aj na slávnostných stretnutiach: Bude z Rizmana "prvá dáma"?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Facebook, archív, Instagram/Juraj Rizman, Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Už známy partner prezidentky Zuzany Čaputovej Juraj Rizman je po jej boku už vyše roka a za ten čas sa s našou hlavou štátu stihol zvečniť pri viacerých príležitostiach a povedzme si na rovinu, skôr tých neformálnych. Teraz sa však veci postupne menia a Rizman sa objavuje po boku prezidentky aj na štátnych akciách ako bol napríklad príchod nemeckého prezidenta Franka-Waltera Steinmeiera.

Posledné fotografie zo sociálnych sietí Facebook a Instagram ukazujú, že Čaputovej partner Rizman sa začína objavovať už aj na formálnych akciách prezidentky, preto sa natíska otázka, či sa z Rizmana nestane ľudovo povedané "prvá dáma" prezidentky Zuzany Čaputovej.

To, ako to s Rizmanom je, zodpovedal sám palác

V prípade postavenia Rizmana akoby prvého muža prezidentky sme položili tieto otázky aj priamo prezidentskému palácu. Palác však tvrdí, že v prípade Rizmanovej prítomnosti na fotografiách stále ide len o neficiálne akcie, na ktorých sa zúčastňuje. "Partner prezidentky Juraj Rizman sa zúčastňuje na vybraných podujatiach neoficiálneho charakteru, ako sú napríklad kultúrne a spoločenské podujatia," povedal pre Topky hovorca Martin Strižinec.

"Ako príklad môžeme uviesť podujatie pri príležitosti otvorenia zrekonštruovaného kaštieľa v Borši alebo účasť na hudobnom festivale v Salzburgu, na ktorý prezidentka spolu s partnerom prijala pozvanie od rakúskeho prezidenta Alexandra Van der Bellena a jeho manželky," spomenul ďalšie príklady Strižinec.


Exkluzívne odhalenie: Prezidentka Čaputová je opäť zaľúbená. Vieme, kto je šťastný muž po jej boku!


O ich vzťahu sme vedeli medzi prvými

O tom, že Čaputová a Rizman sú pár sme informovali ešte ako prví v máji minulého roka, keď sme ich pristihli na spoločnej prechádzke v prírode, na čo neskôr obidvaja potvrdili svoju vzájomnú náklonnosť aj oficiálne. Dnes už vidíme, že aj formálne. 

Už je to vážne!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Prezidentský palácUdalostiPostavenieZuzana ČaputováJuraj Rizman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu