Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľká Kollárova novina! FOTO Po týždňoch nastal DEŇ D, zmenu si všimnete okamžite

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Facebook/Boris Kollár)

BRATISLAVA - V roku 2020 zasadol Boris Kollár na stoličku predsedu parlamentu. Zapamätá si ho však aj pre čosi iné. Koncom októbra mal autonehodu, pri ktorej utrpel vážne zranenia. Niekoľko týždňov musel nosiť opornú konštrukciu. Od nedele je však opäť "voľný". Liečba pre neho ale nekončí.

Kollára od práce neodradila ani oporná konštrukcia okolo jeho hlavy. Objavoval sa s ňou aj v parlamente, sám ju označil napriklad ako "helikonštrukciu". Slúžila na zafixovanie krku a správne zrastenie stavcov po nehode, ku ktorej došlo ešte 24. októbra.

Veľká Kollárova novina! FOTO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Od nedele už zdravotnícka pomôcka politika "nezdobí". Informoval o tom na sociálnej sieti. "Dnes mám posledný deň lešenie - tento kolotoč na hlave," okomentoval Kollár, ktorý si z vtipov na jeho adresu zjavne ťažkú hlavu nerobí. Neskôr pridal aj záber bez konštrukcie - na jeho krku však stále vidieť golier. Je teda jasné, že liečba pre neho ešte nekončí.

"Predseda NR SR p. Boris Kollár bude naďalej pokračovať v rehabilitácii, nakoľko mu bola včerajším dňom odstránená oporná konštrukcia," potvrdila aj jeho hovorkyňa Michaela Jurcová.

Je tiež pochopiteľné, že zranenie bude Kollárov život ovplyvňovať ešte dlho. "V športových aktivitách je pán Kollár v tejto chvíli limitovaný, avšak verí, že po zotavení sa bude môcť plnohodnotne vrátiť ku všetkým aktivitám, ktoré v tejto chvíli zo zdravotného hľadiska nemôže vykonávať," dodala hovorkyňa.

Veľká Kollárova novina! FOTO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Boris Kollár)

Spoločnosť vo vládnej limuzíne

Okrem železnej konštrukcie pribudla Kollárovi po havárii na pleciach aj nová kauza. Týkala sa práve vážnej nehody. V osudnom momente sa totiž s predsedom parlamentu viezla vo vládnej limuzíne osoba, ktorá tam nemala čo robiť. Išlo o bývalú finalistku Miss Universe Miroslavu Fabušovú. K nešťastiu navyše došlo počas platného zákazu vychádzania

Dopravná nehoda Borisa Kollára: V limuzíne s ním bola bývalá finalistka Miss, skončila na JIS-ke!

Miroslava Fabušová taktiež utrpela zranenia.
Zobraziť galériu (6)
Miroslava Fabušová taktiež utrpela zranenia.  (Zdroj: Instagram M.F.)

„V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú," reagovala Fabušová na situáciu, pre ktorú sa pod Kollárom zatriasla stolička. Politik argumentoval tým, že bol pozrieť syna v Moste pri Bratislave. Kamarátku Fabušovú vzal po ceste, keďže ho o to požiadala. 

Kollár sa stal terčom vtipov: Prirovnávali ho napríklad ku kovovej spone zo šampanského. Sám sa žartom nebránil.
Zobraziť galériu (6)
Kollár sa stal terčom vtipov: Prirovnávali ho napríklad ku kovovej spone zo šampanského. Sám sa žartom nebránil.  (Zdroj: reprofoto:instagram/Boris Kollár)

Kauza čaj

Tým však problémy neskončili. Líder hnutia Sme rodina čelil kritike aj pre svoje správanie v nemocnici Sv. Michala, kde bol hospitalizovaný. Kollára totiž počas liečby v nemocnici mali navštevovať jeho priateľky a rodina. To všetko v čase platného núdzového stavu, kedy sú akékoľvek návštevy v nemocnici zakázané.

Boris Kollár si pri nehode poranil krčnú chrbticu.
Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár si pri nehode poranil krčnú chrbticu.  (Zdroj: Facebook/Sme rodina)

Zákaz, nezákaz! Borisa Kollára v nemocnici navštevujú kamarátky: Hádky a ospravedlnenie premiéra!

Došlo tiež ku konfliktom medzi jeho priateľkami a zdravotnými sestrami. Dámske návštevy totiž mali žiadať personál o varenie čaju a iné činností, ktoré do ich výkonu práce nespadajú. Po škandále z nemocnice odišla napríklad námestníčka Mária Idešicová, ktorá tu odpracovala 35 rokov. Tvrdila, že problémy s jej prácou sa objavili až po hospitalizácii šéfa parlamentu. Viac sa dočítate aj tu. 

Viac o téme: NehodaKonštrukciaBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu