Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pozor! Veľké pátranie po neznámom mužovi z MHD: Rúška neboli prekážkou! Mladú ženu opantal jeho pohľad

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BRATIALAVA - Zdá sa, že bratislavská MHD je naozaj čarovná. Okrem rôznych vtipných či menej vtipných situácii, ktoré v nej cestujúci zažívajú denne, sa v nej je možné aj zamilovať. S rúškom na tvári a za šesť minút.

Toto je príbeh ako z romantického filmu. V autobuse, ktorý smeroval z bratislavských Dlhých Dielov sa viezol on a ona. Obaja mali na tvárach rúška, no pohľady sa im napriek tomu stretli. 

Emotívna FOTO z karantény dojala svet: Oddaná láska aj po 67 rokoch... Toto nevidíte každý deň!

„Srdce sa mi rozbúchalo, alebo zastalo. Ani sama neviem. Jednoducho v tej chvíli zastal čas. Pozerali sme na seba a ja som cítila, ako jeho pohľad preniká až k mojej duši," znie úryvok z poviedky, ktorú napísala neznáma dievčina po tom, ako pred dvoma mesiacmi stretla osudového mladíka v spoji číslo X33. Odvtedy vraj chodí každý deň rovnakým autobusom. Jej kamarátka sa rozhodla, že je pomôže ukončiť trápenie a situáciu zobrala do vlastných rúk. Uverejnila príspevok v skupine Dlhé Diely na sociálnej sieti Facebook. 

"Kamoška hľadá chalana, s ktorým sa viezla v auguste v buse a padli si do oka, no ona to nedala na sebe poznať. Odvtedy chodí kaźdý deň tým istým busom, aby ho stretla, ale nedarí sa. Napísala k tomu aj poviedku, pridávam nižšie. Ak si sa spoznal, ozvi sa na mail. Ak to nie si ty, prosím, zdieľaj, nech sa nájdu," napísala kamarátka a pridala aj poviedku s príznačným názvom Chlapec z autobusu. 

Chlapec z autobusu.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Dlhé Diely)

Náhoda?

Žena, ktorá túži opäť stretnúť svojho osudového cudzinca, napísala o tom dni aj poviedku. Zrejme na jeho oči a vlasy nevie zabudnúť. 

"Dostával sa hlbšie a hlbšie. Moje oči zatlačili slzy, ktoré chceli vyvrieť na povrch. Ukrývali čistú pravdu a úprimnosť, ktorej by sa chlapec z autobusu nedokázal brániť. Možno ho podceňujem, ale viem, že všetko potrebuje čas. A tak aj on, aby vedel, že po 6 minútach sedenia vedľa neho som ho jednoducho chcela vidieť znova. Tento moment ma vydesil. A hoci viem, že v skutočnosti išlo o sekundy, v mojom svete to bolo nekonečno času, kedy sa pohľadom dostával k mojej duši. V panike som odvrátila zrak. A kto vie. Možno keby som to neurobila, skočí späť do autobusu a vypýta si moje číslo. Alebo ma vytiahne z autobusu a príbeh si vyvíjal úplne inak," napísala o princovi z autobusu.

Viac o téme: LáskaAutobusBratislavaMHDHľadá sa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu