Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Je to oficiálne, toto chytia do rúk len vyvolení! Cigánikovú čaká životná zmena už v septembri

Jana Cigániková Zobraziť galériu (4)
Jana Cigániková (Zdroj: SITA/Alexandra Čunderlíková)

BRATISLAVA - Poslankyňu NR SR Janu Cigánikovú čaká veľká životná zmena! Už čoskoro sa z nej opäť stane vydatá pani. Po jej boku bude stáť Daniel Bittó, známy pre účasť v reality šou Vyvolení. Zaľúbenci si povedia svoje áno už v septembri. Politička sa na sociálnej sieti podelila o detail, ktorý súvisí s ich dňom D.

Cigániková to robila priamo na ulici! Prichytená pri čine, VIDEO jej tréningu na blížiacu sa svadbu

Chytia to do rúk len vyvolení, nie však účastníci spomínanej reality šou. Na mysli máme tých, ktorí sú pre dvojicu najbližší. Cigániková totiž na svojej facebookovej stránke v deň odvolávania premiéra Igora Matoviča zverejnila záber svadobných pozvánok. Zdobia ich veľké zlaté iniciály budúcich manželov.

FOTO Je to oficiálne,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook/Janka Cigániková)

Šťastie v náručí poslankyne

Daniel Bittó sa v minulosti zúčastnil reality šou Vyvolení v roku 2006, kedy tam bol aj Erik Hilár Lakatošovie. V reality šou vtedy priznal, že v minulosti pôsobil ako spoločník v Taliansku.

Po Vyvolených tvoril pár so svojou spolusúťažiacou Nataliou Liou Dinhovou. Tento vzťah však nevyšiel a šťastie našiel v náručí poslankyne. 

FOTO Je to oficiálne,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív J.C.)

Svadba sa má uskutočniť už 5. septembra v Kaštieli v Studenom o pol tretej popoludní. Ide o miestnu časť v obci Most pri Bratislave. Družičkou Janky Cigánikovej má byť samotná hovorkyňa Katarína Svrčeková. Ako poslankyňu požiadal jej partner o roku? Prečítajte si viac.

Viac o téme: SvadbaJana Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu