Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Počiatek odletel na Francúzsku riviéru! FOTO ako dôkaz, bol voliť alebo uteká pred Matovičom?

(Zdroj: Tip čiateľa)

BRATISLAVA – Iba deň potom, ako sa Slovensko dozvedelo, že Igor Matovič dosiahol vo voľbách rekordný úspech, jeho obľúbenec z kampane a bývalý minister Ján Počiatek opustil Slovensko. V lietadle do Nice sa stal obletovanou celebritou. Cestujúci si ho hromadne fotili, čo bolo bývalému politikovi nepríjemné.

Je pol jednej. Letisko Schwechat. Do lietadla Austrian Airilnes okrem desiatky cestujúcich nastupuje aj známe meno. Ján Počiatek si sadá do prvej triedy. Obe sedadlá má rezervované. Počiatka, ktorý sa stal témou v kampani a aj vďaka výletu k jeho vile v Cannes získal Matovič výraznú podporu, okamžite registrujú ďalší cestujúci.

Počiatek odletel na Francúzsku
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čiateľa)

Čitateľ, ktorý nám zaslal jeho fotografiu, nám napísal, že exminister bol z toho dosť podráždený. Keď sme sa ho chceli opýtať na to, či bol voliť a čo hovorí na výsledky, mal vypnutý telefón. Na sms nereagoval. Matovič už pred voľbami vyhlásil, že Slovensko vyčistí od korupcie. Bojí sa toho aj Počiatek, ktorého nahrávka s bývalým generálnym prokurátorom Dobroslavom Trnkom obletela Slovensko? Alebo sa iba vrátil domov na Francúzsku riviéru?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu