Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Umelci z vládneho špeciálu: Nvotová reaguje na kritiku, FOTO s prezidentkou na palube

Zuzana Čaputová cestovala na svoju prvú zahraničnú návštevu do Českej republiky. Fotkou z vládneho špeciálu sa pochválili aj umelci. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Čaputová cestovala na svoju prvú zahraničnú návštevu do Českej republiky. Fotkou z vládneho špeciálu sa pochválili aj umelci. (Zdroj: FB/Dorota Nvotová)

BRATISLAVA - Na novú prezidentku Slovenskej republiky sa zniesla vlna kritiky hneď pri prvej zahraničnej ceste. Čaputová si totiž do Českej republiky vládnym špeciálom odviezla aj slovenských umelcov, ktorí jej hrali na koncerte.

Prezidentke Zuzane Čaputovej bol venovaný koncert v Prahe s názvom Zuzana není sama doma, na ktorom vystúpili aj slovenskí umelci. Tí sa z toho, že sa vezú s prezidentkou vo vládnom špeciáli, tak radovali, že svoje fotografie zverejňovali na sociálnych sieťach. Po vlne kritiky, ktorú tým vyvolali, museli svoje svojky s prezidentkou aj bez nej stiahnuť. 

Čaputová je vo funkcii šesť dní a je tu prvý prešľap: FOTO Výlet vládnym špeciálom zadarmo

Medzi umelcami, ktorí mali tú česť zviezť sa s Čaputovou do Prahy, sedela aj speváčka Dorota Nvotová, ktorá všetkým poslala štipľavý odkaz. "Nejde o žiadny kamarátsky výlet štátnym špeciálom zadarmo. S pani prezidentkou som sa zoznámila až na palube. Je to naopak - my umelci ideme hrať koncert zadarmo pre ňu, lebo sa veľmi tešíme z jej úspechu. To, že nás zobrala do lietadla, je bežná vec," napísala Nvotová ešte vo štvrtok.

Zuzana Čaputová cestovala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Dorota Nvotová)

Neskôr zverejnila fotografiu, na ktorej je aj prezidentka. "Nie, nepokazíte mi/nám, čo sme tam boli, našu radosť z dobrého a zmysluplného eventu. Dostali sme pozvanie, ktoré sme s radosťou a hrdosťou prijali. Urobil by tak asi každý. Stojím si za tým," pripísala k fotografii. 

Zuzana Čaputová cestovala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Dorota Nvotová)

Viac o téme: Dorota NvotováZuzana ČaputováŽivé kvety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu