Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ďalší krvavý incident v nočnej Bratislave: Bodnutie v centre, polícia hľadá útočníka na FOTO

Neznámi páchatelia Zobraziť galériu (3)
Neznámi páchatelia (Zdroj: Polícia SR)

BRATISLAVA – Ďalší útok priamo v centre hlavného mesta. Na Panskej ulici sa v nočných hodinách strhlo ku krvavej bitke. Zo štyroch osôb bol jeden útočník dobodaný a mal vážne poranenú hlavu. Polícia celý prípad vyšetruje.

V centre mesta došlo v noci, 10. decembra k strhujúcej bitke. Nadránom, v čase okolo 01:15 došlo ku konfliktu medzi štyrmi osobami. Polícia zverejnila podozrivé osoby, ktoré zaznamenala priemyselná kamera na rohu Pánskej ulice a rohu Rybnej brány. Zároveň polícia vyzýva občanov, aby sa kedykoľvek ozvali na linke 158 v prípade rozpoznania násilých útočníkov. 

Podozriví útočnici
Zobraziť galériu (3)
Podozriví útočnici  (Zdroj: Polícia SR)

Konflikt medzi páchateľmi sa začal po slovom ataku dvoch neznámych mužov a vyústil až do fyzického napadnutia. Počas bitky jeden z mužov utrpel bodnú ranu ostrým predmetom do oblasti brucha. Zranený muž utrpel aj poranenie hlavy.

Prednedávnom sa v nočnej Bratislave odohrala krvavá dráma, ktorá si tiež vyžiadala svoju obeť

K podobnému útoku v Bratislave došlo aj pred pár týždnami, kedy došlo k smrteľnej bitke medzi futbalistom Branislavom (†37) a jeho kamarátom z  Ukrajiny (33). Privolali si taxík a pustili sa do surovej bitky s Indom so slovenským občianstvom, ktory chcel do nimi privolaného taxíka nastúpiť. Pod vplyvom alkoholu Inda napadol nožom Ukrajinec. Branislav sa snažil kamaráta chrániť, ale Ind ho dobodal. Namieste zomrel.

V centre Bratislavy sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR)

„Policajti sa v súvislosti s objasňovaním tohto zločinu obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení dvoch neznámych páchateľov ako aj ďalšej osoby ženského pohlavia, ktorých v blízkosti miesta činu (roh ulíc Rybná brána a Pánska ulica) zaznamenala priemyselná kamera," informovala hovorkyňa polície, Veronika Slamková.

Polícia útočníkov popísala

Muž vo veku približne 20 rokov, priemernej postavy, vysoký cca 180 cm, krátke tmavé vlasy, oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou, tmavé rifľové nohavice a čiernobiele tenisky.

Muž vo veku približne 20 rokov, priemernej postavy, vysoký cca 180 – 190 cm, krátke svetlé vlasy, oblečenú mal tmavomodrú bundu s kapucňou, bledé rifľové nohavice roztrhané v oblasti kolien a bledé športové topánky.

Žena vo veku približne 20 rokov, priemernej postavy, vysoká cca 165 cm, dlhé čierne vlasy, oblečenú mala čiernu bundu do pása, rifle a biele tenisky.

Viac o téme: Útok v Bratislave
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu