Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dramatický pôrod, ženu zastihli bolesti a krvácanie: Išlo o minúty, zasiahla polícia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NITRA - Žena bola sama doma, keď začala rodiť. Manžel sa ponáhľal z nočnej, aby jej pomohol dostať sa do nemocnice, keďže čakanie na sanitku neprichádzalo do úvahy. Počas cesty museli požiadať policajnú hliadku, aby ich sprevádzala až do nemocnice.

Dramatický pôrod začal uprostred noci 15. novembra. Žena bola sama doma, keď začala rodiť. "Dnes v noci okolo 02:00 mi manželka začala nečakane rodiť sama doma v značných bolestiach a krvácaniu," napísal manžel, ktorý bol v tom čase v práci na nočnej smene. 

Rýchlo sa presunul domov, naložil manželku do auta a ponáhľal sa do Fakultnej nemocnice v Nitre. Jej stav sa totiž rýchlo zhoršoval a manželia nemohli čakať na sanitku. Počas cesty do nemocnice stretli policajnú hliadky, ktorá im okamžite pomohla dostať sa do nemocnice čo najskôr. 

Išlo o minúty

"Išlo o minúty... Okamžite nám podali pomoc a sprevádzali nás doprovodom do nemocnice. Vďaka ich profesionálnemu prístupu a ochote pomôcť sa nám dnes o 03:27 narodil zdravý syn," napísal šťastný otec policajtom v Nitre. Špeciálne poďakovanie patrilo dvom policajtom z hliadky - Jánovi Kalápovi a Lukášovi Ondruškovi z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Nitre.

"Ešte raz veľká vďaka pánovi Kalapovi a pánovi Ondruškovi za ich obetavú pomoc a prácu. Celému kolektívu PZ, ale najmä týmto dvom policajtom prajem všetko dobré. ĎAKUJEM!!!," poďakoval ešte raz otec zdravého chlapčeka. Obaja policajti sa tešia, že zabezpečili hladký priebeh cesty, a zároveň sa aspoň nepriamo podieľali na rýchlom pôrode.

Viac o téme: PomocPôrodNitraPolicajný zbor SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu