Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Po večierku žilinských maturantov nastalo zdesenie: Zachraňovali dobitého Andreja (19)

Andreja ratovali záchranári Zobraziť galériu (4)
Andreja ratovali záchranári (Zdroj: Foto: Archív/AndrejM/Instagram)

ŽILINA - Otrasný prípad riešia žilinskí policajti. Andrej sa vracal v sobotu nadránom z večierka, našli ho takmer na smrť dobitého. Skončil v nemocnici. Záhadou ostáva, kto si na nevinnom mladíkovi kruto vybil zlosť.

Študenti Strednej odbornej školy stavebnej zo Žiliny oslavovali ukončenie štúdia. Čakal ich akademický týždeň, počas ktorého sa pripravujú na maturity. Mladí ľudia pred skúškou dospelosti popíjali v podniku. Partia sa po polnoci rozišla domov. Andrej tam ale nedošiel.  

FOTO Po večierku žilinských
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Archív/AndrejM/Instagram)

"V sobotu 13. mája po tretej hodine ráno sme prijali na operačnom stredisku Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline oznámenie z tiesňovej linky 155, že v Žiline mala byť pri Námestí Andreja Hlinku napadnutá osoba. Okamžite boli na miesto vyslané policajné hliadky," opísal hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. 

Námestie Andreja Hlinku v Žiline, kde našli dobitého Andreja (19)
Zobraziť galériu (4)
Námestie Andreja Hlinku v Žiline, kde našli dobitého Andreja (19)  (Zdroj: Foto: Google maps)

Pomáhali okoloidúci

Policajti zbadali na zemi ležiaceho zraneného muža, ktorému už poskytovali prvú pomoc prítomní ľudia. Do príchodu záchranárov policajti so zraneným Andrejom komunikovali a snažili sa ho udržať v stabilizovanej polohe. "Na mieste sme ošetrili 19-ročného mladého muža s úrazom hlavy. Previezli sme ho do fakultnej nemocnice v Žiline," informoval hovorca spoločnosti Falck Vladimír Vanko.


Prečítajte si aj:

VIDEO brutálna bitka v Prahe: Pod oknami polície mladíci napadli, okradli a skopali dievčinu


Čo sa v noci stalo, zatiaľ nie je známe. Podľa blízkych je Andrej slušný a tichý chlapec. Prípadom sa zaoberá polícia a zisťuje podrobnosti. "V súvislosti s touto udalosťou prebieha preverovanie vo veci podozrenia z prečinov výtržníctva a ublíženia na zdraví," doplnil policajný hovorca s tým, že polícia na prípade intenzívne pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony za účelom objasnenia.

 

 

Viac o téme: VečierokBitkaMladíkŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu