Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Do prázdneho kupé si nikto nechcel sadnúť: FOTO hnusu, ktorý vo vlaku zanechal cestujúci

Kupé odrádzalo už na prvý pohľad. Zobraziť galériu (3)
Kupé odrádzalo už na prvý pohľad. (Zdroj: Facebook/Tabuľa hanby/Miroslava)

BRATISLAVA – Nejeden cestujúci sa poteší, keď vo vlaku nájde prázdne kupé a môže v ňom sedieť komfortne ako kráľ. Do opusteného kupé z Miroslavinej fotografie by ste si však sadnúť nechceli. Neokrôchaný cestujúci si z neho urobil toaletu.

Fotografia s výkalom na sedadle vo vlaku sa objavila na facebookovej stránke Tabuľa hanby. Záber urobila Miroslava, ktorá bola znechutená tým, čo v kupé videla. Kto tam predtým sedel, neodišiel s čistým svedomím. Možno nestihol dobehnúť k toaletám, možno chcel znepríjemniť cestu ostatným a svoju veľkú potrebu vykonal na sedadle.

Omyl, ktorý sa môže stať každému: Mama vyprevadila syna na vlak, po chvíli hrozné zistenie

Do prázdneho kupé si
Zobraziť galériu (3)

„Znečistený vozeň bol pred ďalšou prevádzkou vyčistený a vydezinfikovaný. Bohužiaľ, pred ľuďmi, ktorí si takýmto spôsobom krátia čas vo vlaku, sa neubránime. Preto vyzývame cestujúcu verejnosť, aby sa v prípade akéhokoľvek obťažovania či iného znepríjemňovania svojej cesty bezodkladne obrátila predovšetkým na sprevádzajúci vlakový personál, ktorý je vyškolený na ďalší postup aj v takýchto prípadoch,“ vyjadril sa pre Topky hovorca ZSSK Tomáš Kováč.

Viac o téme: VlakVýkalKupéTabuľa hanby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu