Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Ficovo nevinné VIDEO so psom opäť spustilo politické hádky: Drsné odkazy kvôli drogám!

Robert Fico a Richard Sulík Zobraziť galériu (2)
Robert Fico a Richard Sulík (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tohto protidrogového psíka by SaS-kári nemohli hladkať, povzdychol si Fico na novom videu. Predseda vlády pri odchode z europarlamentu zanechal sulíkovcom štipľavý odkaz. To nenechalo chladným šéfa liberálov a útok opätoval. Facebooková prestrelka medzi lídrom vlády a lídrom opozície vygradovala Sulíkovou stávkou.

Premiér včera po svojom prejave v prázdnom europarlamente na počesť ukončenia a bilancovania slovenského predsedníctva zamieril rovno domov na Slovensko. Predtým si však kopol do svojho úhlavného nepriateľa. Pri svojom odchode zo Štrasburgu zavesil na svoj Facebook nevinné video, na ktorom hladká psa. V dvadsať sekundovom spote sa premiér v obleku mazná so psom z protidrogovej jednotky. Čo je však zaujímavejšie, do popisku k videu priložil štipľavý komentár k jeho najväčšiu opozičnému vyzývateľovi - Richardovi Sulíkovi.

"Pri odchode zo Štrasburgu som na letisku stretol krásneho psa a nedalo mi, pohladkal som ho. Bol to policajný pes na vyhľadávanie drog. Na rozdiel odo mňa by ho niektorí predstavitelia SaS-ky pohladkať určite nemohli," napísal Fico na video, ktoré lajklo takmer dve tisíc ľudí a zdieľalo ho ďalších vyše tristo.

Nie je to prvá narážky na drogy, ktorú premiér adresoval Sulíkovi a SaS-károm. V máji tohto roka povedal, že "mohol by som povedať, že podľa zdrojov zvnútra SaS, ktoré nechcem menovať, je tam príliš veľa koksu," reagoval Fico.

Predseda SaS na Ficovo video okamžite zareagoval a strhla sa Facebooková prestrelka. Ako u Sulíka býva zvykom, opäť svojsky. "ŽIADNI PREDSTAVITELIA SASKY BY HO POHĽADKAŤ NEMOHLI, lebo psisko už s chuťou olizuje Strapatého s Fešim a vrtí pritom chvostíkom," reagoval europoslanec a ponúkol mu stávku.

Ficovo nevinné VIDEO so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Keď pôjde Fico na detektor lži, ktorýkoľvek predstaviteľ SaS-ky pôjde na drogový test, napísal Sulík a priložil tam päť otázok, na ktoré by mal odpovedať:

1. Je hlas na nahrávke ako zháňate peniaze vlastnou hlavou Váš?

2. Balil Jánoš milióny od Čičmanca do alobalu pre Vás?

3. Boli ste v byte na Vazovovej?

4. Podielali ste sa na Počiatkovom kšefte s kurzom v Monaku?

5. Patrí byt v Bonaparte v skutočnosti Vám?

Na záver mu zanechal ešte odkaz: "okrem toho Vám odporúčam sa venovať Vašim koaličným partnerom, ktorí Vám poza chrbát dohadujú predčasné voľby, z ktorých jeden mláti ženy, tiež skúste riešiť ministra futra, ktorý Vám ťahá stranu do kytek alebo sa venujte Paškovým synovcom, či Vášmu novému bývaniu," napísal Sulík a poprial mu pekný deň.

Nejde o prvú prestrelku na Facebooku medzi slovenskými politikmi. Takéto odkazy sa stali v poslednom roku bežnou súčasťou politického boja.

 

Viac o téme: Robert FicoRichard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu