Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smerák o novej knihe zo zákulisia strany: Zdroj má dobré informácie, mali ju vykúpiť!

Anton Martvoň Zobraziť galériu (2)
Anton Martvoň (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Opäť si pustil pusu na špacír. Rebel zo Smeru Anton Martvoň, ktorý kritizuje vedenie strany už od volieb, sa pripomenul hneď na začiatku nového roku. Vyjadril sa ku knihe o zákulisí Smeru a Robertovi Ficovi, ktorá stále rezonuje, a priznáva, že čosi môže byť pravda.

Martvoň si knihu Vlastnou hlavou Mareka Vagoviča prečítal počas sviatkov a hneď na začiatku príspevku uznáva, že autor sa niekedy nemýli. „Musím uznať, že v niektorých prípadoch má veľmi detailné informácie zjavne zo zdroja zo Smeru - možno priamo z rozhovorov s pánom Hanzelom," tvrdí, avšak zároveň aj dodáva, že „niektoré má absolútne mylné informácie až dezinformácie, ktoré boli zjavne len sprostredkovane od iných ľudí alebo novinárov."

Bývalý poslanec NR SR konštatuje, že kniha bola podľa neho hodná toho, aby Smer vykúpil celý jej náklad. Martvoň navyše pridáva pikošku. „Keďže sa všeobecne vie, že som v Smere 17 rokov a dlho som pracoval nielen na ústredí smeru v BA, ale aj ako predseda rozhodcovskej komisie strany Smer, či ako poslanec NRSR alebo podpredseda MSD, tak sa ma tento týžden jeden človek opýtal na môj súkromný názor na knihu," zdôveril sa na sociálnej sieti.

Preto taktiež zvažuje, či prijme ponuku, ktorú dostal - napísanie komentárov k jednotlivým kapitolám, za čo by vraj dostal aj zaplatené. 

Status Antona Martvoňa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Anton Martvon)

Viac o téme: Robert FicoSmer-SDAnton MartvoňVlastnou hlavou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu