Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vodiči, zbystrite pozornosť: Diaľnica D2 zostáva po vážnej nehode neprejazdná

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Diaľnica D2 je momentálne pre dopravnú nehodu neprejazdná. Došlo k nej na poludnie v smere z Malaciek do Bratislavy, kde narazil Ford Tranzit do jedného z návesov kamiónov odstavených v kolóne v pravom jazdnom pruhu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Pri náraze došlo k odrazeniu vozidla do zvodidiel a opätovnému nárazu do ďalšieho návesu kamióna stojaceho v kolóne. "Vozidlo Ford Tranzit, ktorého vodič prevážal sedem osôb, zostalo po dopravnej nehode stáť krížom cez ľavý jazdný pruh. Pri dopravnej nehode utrpeli ťažké zranenia dve maloleté osoby a dve dospelé ľahké," priblížila Mihalíková.

Zranených privolaná služba rýchlej zdravotnej pomoci previezla do bratislavských nemocníc. Dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodiča podľa Mihalíkovej vylúčené. "Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na návesoch na 3000 eur a na vozidle Ford Tranzit na 4000 eur," informovala hovorkyňa. Hliadky dopravnej polície v uvedenom úseku v súčasnosti zabezpečujú odklon dopravy. 

Viac o téme: NehodaDiaľnicaBratislavaMalacky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu