Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia v Rohožníku: Manželka (†21) dobodaná, svokra (53) porezaná, podozrivého už dolapili

Polícia podozrieva z otrasného skutku manžela a zaťa Zobraziť galériu (3)
Polícia podozrieva z otrasného skutku manžela a zaťa (Zdroj: Foto: polícia)

ROHOŽNÍK - Neuveriteľná rodinná tragédia sa odohrala v noci v obci Rohožník. Po príchode do domu čakal privolaných policajtov otrasný pohľad. Našli dobodané telo mladej ženy (†21) v kaluži krvi a vážne zranenú 53-ročnú ženu. Podozrivým z otrasného skutku je manžel nebohej Moniky a Janin zať, skončil v rukách polície.

Dôslednou pátracou akciou sa polícii podozrivého muža v priebehu pár hodín podarilo vypátrať vo vojenských lesoch medzi obcami Plavecký Mikuláš a Lakšárska Nová Ves, miestna časť Mikulášov. "Hliadka pohotovostného policajného útvaru muža  za použitia donucovacích prostriedkov v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušný útvar Policajného zboru, kde sú s ním v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony," potvrdila hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková s tým, že momentálne nie je možné k prípadu poskytnúť bližšie informácie. "Akonáhle to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať," uzavrela.  

Podrobnosti o rodinnej tragédii

Bratislavskí kriminalisti majú plné ruky práce. "Dnes v nočných hodinách sme prostredníctvom linky 158 prijali oznámenie, že v jednom z bytov v obci Rohožník sa nachádza nevládne telo ženy bez známok života a ďalšia zranená žena," potvrdila hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková.  

Na mieste zasahovali bezprostredne po ohlásení privolaní záchranári. "21-ročná žena utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom. 53-ročná žena mala poranenia na krku spôsobené ostrým predmetom. Po ošetrení sme ju previezli do nemocnice v Malackách," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.


Prečítajte si aj:

Akčné VIDEO zásahu kukláčov: Brutálna vražda Jána (†74) objasnená, je za ňou rodina!


Prípadom sa polícia intenzívne zaoberá. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a vraždy v štádiu pokusu. Polícia zo spáchania otrasného skutku podozrieva Monikinho manžela a Janinho zaťa. Zároveň sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri jeho vypátraní. "Akékoľvek informácie k osobe na fotografii, k jej súčasnému pohybu, či pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," zdôraznila Mihalíková. 

Tragédia v Rohožníku: Manželka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Popis osoby 

Podozrivý má štíhlu postavu, krátke vlasy, oblečené mal tričko a tepláky šedej farby a na ľavom predlaktí má tetovanie „Monuška“. "Vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie k jednotlivým procesným úkonom, ktoré v súčasnosti vykonávame, nie je možné poskytnúť," uzavrela Mihalíková.

 

 

Viac o téme: VraždaPokusRohožník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu