Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia pri Zvolene: Simonku (†3) našli ráno, zomrela za záhadných okolností

Dom, kde Simonka bývala
Dom, kde Simonka bývala (Zdroj: Foto: Google maps)

BZOVSKÁ LEHÔTKA - Obrovské nešťastie sa stalo ešte v nedeľu v okrese Zvolen. Záchranári nabehli do rodinného domu, po príchode už, žiaľ, mohli skonštatovať len smrť dievčatka.

Trojročné dievčatko zomrelo v nedeľu v obci Bzovská Lehôtka v okrese Zvolen. Polícia zatiaľ nezverejnila o prípade žiadne informácie. "Prípad je v štádiu vyšetrovania, preto nebudeme k nemu poskytovať žiadne ďalšie informácie," uviedla hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová.

Záchranku k dieťatku privolal ráno jeho otec s tým, že dievčatko nedýcha. Lekár po príchode skonštatoval smrť a privolal obhliadajúceho lekára aj políciu. V prípade bola nariadená pitva, ktorá určí presné príčiny smrti malej Simonky. Polícia pracuje s viacerými verziami prípadu, do úvahy môže pripadať aj udusenie inou osobou. "Na polícii neevidujeme okrem tejto veci žiadne iné trestné oznámenia, podnety o protiprávnom konaní v tejto rodine za posledných 5 rokov," zdôraznila Faltániová.


Prečítajte si aj:

VIDEO Obrovská tragédia cestou vlakom do Prahy: Počas jazdy vypadlo dievčatko (†3)


Podľa starostu Martina Kubíka rodina žije v skromných podmienkach. Otec dieťaťa sa iba pred dvoma mesiacmi vrátil z výkonu trestu. Matka okrem dievčatka vychováva aj jeho 16-ročného brata.

 

Viac o téme: TragédiaDieťatkoBzovská Lehôtka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu