Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najhoršie obavy sa potvrdili: Máriu (†38) vytiahli mŕtvu zo Sĺňavy

Mária Fox Filová Zobraziť galériu (2)
Mária Fox Filová (Zdroj: Foto: Facebook)

PIEŠŤANY - Najhoršie obavy sa potvrdili. Polícia včera popoludní vytiahla z vodnej nádrže Sĺňava ženské telo bez známok života. Manžela nezvestnej tridsaťosemročnej Márie čakal najhorší okamih života. V bezvládnom tele spoznal svoju milovanú manželku.

"Polícia vykonala ďalšiu pátraciu akciu a aj vďaka zasahujúcemu vrtuľníku z Leteckého útvaru Ministerstva vnútra SR  a ďalších záchranných zložiek bolo na Sĺňave pri Vtáčom ostrove nájdené krátko po 14-tej hodine ženské telo," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. 

Na Máriinho manžela Michaela čakali najhoršie chvíle života. "Príbuzní potvrdili, že ide o Máriu Fox, avšak na presnú identifikáciu bude vykonaný test DNA," ozrejmila policajná hovorkyňa. Nešťastný muž sa zo zdrvujúcej správy psychicky zrútil. 

Najhoršie obavy sa potvrdili:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Mária (†38) vychovávala s manželom dvoch synov Miška a Nikolaska. Deti sa narodili v Amerike, odkiaľ sa pred štyrmi rokmi s celou rodinou vrátila na Slovensko, kde podľa manželových slov chcela ostať žiť. Z domu odišla pred týždňom v nedeľu okolo siedmej večer na krátku prechádzku. Ako sa vyjadril na sociálnej sieti jej manžel Michael, nemala v úmysle byť preč dlho. Nevzala si so sebou mobil, ani teplejšie oblečenie. Mala len kabelku, ovládač na otváranie brány a kľúče od auta. Manžel zalarmoval políciu a po milovanej manželke rozpútal na sociálnej sieti rozsiahlu pátraciu akciu. 


Prečítajte si aj:

Ďalšie záhadné zmiznutie: Mária (38) z Piešťan odišla na prechádzku, zľahla sa pod ňou zem!


Doteraz nie je známe, ako Mária odišla z tohto sveta. Rodina a blízki si okolnosti tragédie nedokážu vysvetliť. "Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie," uzavrela Kredatusová. 

Viac o téme: TragédiaŽenaPiešťanyNezvestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu