Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ďalšie záhadné zmiznutie: Mária (38) z Piešťan odišla na prechádzku, zľahla sa pod ňou zem!

Michaela Fox Filová Zobraziť galériu (4)
Michaela Fox Filová (Zdroj: Foto: Facebook)

PIEŠŤANY - Najťažšie chvíle svojho života prežíva milujúci manžel a otec dvoch synčekov Michael. V nedeľu večer odišla z domu v Piešťanoch jeho manželka Mária, domov sa ale nevrátila, zmizla bez stopy.

Mária Fox Filová odišla z domu v nedeľu večer okolo siedmej na krátku prechádzku. Ako sa vyjadril na sociálnej sieti jej manžel Michael, nemala v úmysle byť preč dlho. Nevzala si so sebou mobil, ani teplejšie oblečenie. Mala len kabelku, ovládač na otváranie brány a kľúče od auta. 

Rodina a priatelia sú zúfalí, nedokážu si vysvetliť, kam sa mohla milujúca manželka a mama stratiť. "Mária je naozaj dobrá žena so silnými hodnotami. Je Slovenka, ktorá miluje túto krajinu. Vrátila sa sem pred štyrmi rokmi po tom, čo žila v Amerike, pretože chce deti vychovávať s týmito hodnotami, naučila sa ich od svojich starých rodičov a rodičov," napísal nešťastný manžel. 

Ďalšie záhadné zmiznutie: Mária
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Mária má dvoch synčekov Miška a Nikolasa, ktorí sa narodili v Spojených štátoch amerických. Je milujúcou matkou a o svoje deti sa až doteraz príkladne starala. Obom chlapcom nesmierne chýba.  

Ďalšie záhadné zmiznutie: Mária
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Faccebook)

Po tom, čo sa  Mária nevrátila z prechádzky v nedeľu večer domov, rozbehlo sa po nej intenzívne pátranie. Manžel zalarmoval priateľov a známych, na sociálnu sieť napísal výzvu a po okolí rozvesil plagáty s jej podobizňou. V spolupráci s políciou, psami a dobrovoľníkmi prehľadali celé okolie aj brehy Váhu. "Po nezvestnej žene stále intenzívne pátrame," potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. 

Ďalšie záhadné zmiznutie: Mária
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

 
"Mária je silná žena. Je zdravá, je zdatná bežkyňa a plavkyňa. Jednoducho nemohla spadnúť do rieky, ani sa stratiť v blízkom lese," vyznáva sa Michael a pokračuje: "Ponúkame značnú odmenu za informácie, ktoré by poviedli priamo k bezpečnému návratu Márie Fox Filovej."

Ak viete, kde by sa mohla Mária Fox Filová nachádzať, alebo ste ju videli, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158.

 
 

Viac o téme: NezvestnáPiešťanyMichaela Fox-Filová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu