Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nové detaily zo záhadného zmiznutia Romany vo Švajčiarsku: Nájdená ďaleko od poslednej stopy!

Romana sa našla Zobraziť galériu (5)
Romana sa našla (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Prípad záhadného zmiznutia Romany z Kežmarku šokoval celé Slovensko. Zúfalá rodina aj priatelia si nedokázali vysvetliť, čo sa stalo. Zmizla totiž bez stopy v ďalekom Švajčiarsku, kam cestovala za prácou. Po rozsiahlej medializácii sa ale všetko obrátilo. Podľa exkluzívnych informácií, ktoré sa podarilo získať Topkám, Romanu našli živú a zdravú. Už si po ňu ide otec. Informáciu nám potvrdil aj zdroj z polície.

Aktualizované 13:30

Romanka je na psychiatrii

Švajčiarsky portál blick.ch dnes informoval, že Slovenka Romana sa momentálne nachádza v psychiatrickej liečebni v Liestali pri Bazileji. Hovorca tamojšej polície Marcel Wyss túto správu potvrdil, dodal však, že okolnosti, za ktorých sa mladá žena do zariadenia dostala, nemôžu byť zverejnené kvôli osobnej bezpečnosti. Liestal je od Zürichu, kde dievčinu naposledy videli, vzdialený približne 80 kilometrov.

Romanin brat oznámil jej nájdenie

"Romanka sa našla, komunikujem so švajčiarskou políciou, sme na ceste naspäť do Švajčiarska. Ked ju budeme mat v rukách budem vás kontaktovať. Zatiaľ vám všetkým ďakujeme za podporu a za pomoc pri hľadaní," potvrdil Romanin brat.

Ostro sledovaný prípad krásnej Slovenky, ktorá záhadne zmizla vo Švajčiarsku má šťastný koniec. Do cudziny vycestoval hľadať dcéru aj nešťastný otec. Dobré správy ho tam ale nečakali. Keď sa už vracal späť na Slovensko, zazvonil mu telefón a v ňom mu oznámili najlepšiu správu života. Milovaná dcéra sa našla. Švajčiarska polícia oznámila, že ju vypátrali živú a zdravú, aj keď dezorientovanú a zmätenú. Polícia zatiaľ detaily prípadu nezverejňuje, záhadou preto ostáva, kde sa mohla Romana štyri dni nachádzať. Rodine ju majú odovzdať na nemecko-švajčiarskych hraniciach.  


Prečítajte si aj:

Záhadné zmiznutie krásnej Romany (20) z Kežmarku: Posledný odkaz mame po príchode do Švajčiarska


Na sociálnu sieť už napísal jej kamarát, ktorý medzi prvými oznámil Romanino zmiznutie. "Romanka sa našla. Toto nie je žiadny vtip," napísal.  

Nové detaily zo záhadného
Zobraziť galériu (5)

Romana Kožušková záhadne zmizla po tom, čo ju v nedeľu okolo trištvrte na päť popoludní vysadil vo Švajčiarsku na železničnej stanici v Zürichu jej kamarát, známy slovenský hokejista, a odišiel. Tam sa mala stretnúť so Slovákom, ktorý jej mal nájsť prácu. Ku stretnutiu nedošlo. Po Romane sa zľahla zem. Telefón mala vypnutý a nikomu sa neozvala. Mladú ženu sa podarilo vypátrať švajčiarskej polícii. O jej zmiznutí informovali aj švajčiarske médiá. 

Nové detaily zo záhadného
Zobraziť galériu (5)

Na FB sa objavila aj takáto informácia, so záhadným odkazom na konci.
Zobraziť galériu (5)
Na FB sa objavila aj takáto informácia, so záhadným odkazom na konci.  (Zdroj: FB)

Romana pred štyrmi dňami pridala na Instagrame takúto fotografiu.
Zobraziť galériu (5)
Romana pred štyrmi dňami pridala na Instagrame takúto fotografiu.  (Zdroj: instagram/romiromanka)

Správu aktualizujeme.

Viac o téme: PátranieRomana Kožušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu