Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dopraváci prišli k autu pri Skalici a potom to uvideli...veď posúďte sami: FOTO Konečná!

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRNAVA - Skalickým policajtom takmer oči vypadli a podobné sa môže stať aj vám. Ešte v nedeľu zastavili vodiča, ktorý šoféroval auto bez evidenčných čísel. To bol ale najmenší problém.

Skalickí dopravní policajti zastavili v nedeľu krátko pred šiestou hodinou ráno počas policajnej akcie zameranej na kontrolu dodržiavania zákazu požívania alkoholu vodičmi 22-ročného Radoslava. 

Keď zbadali jeho auto, ostali šokovaní. S väčšou kuriozitou sa počas svojej praxe ešte nestretli. "Vodič viedol auto bez evidenčných čísel, s rozbitým čelným sklom a na prednej kapote bol pripevnený hrdzavý disk z kolesa," opísala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová a doplnila, že auto viedol 22-ročný vodič z Unína, ktorý vôbec nie je držiteľom vodičského oprávnenia.

Dopraváci prišli k autu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vrchol všetkého bolo, že dychovou skúškou Radoslavovi policajti namerali 0,96 mg alkoholu, čo sú dve promile. "V superrýchlom konaní bol mladíkovi súdom uložený trest odňatia slobody na 2 mesiace  s podmienečným odkladom na 1 rok a zákaz viesť motorové vozidlá po dobu 2 rokov," uzavrela policajná hovorkyňa.    


Prečítajte si aj:

Neverili by ste, čo všetko ľudia posielajú poštou: Historické kuriozity zo Slovenska aj zo sveta


V rámci Trnavského kraja odhalili policajti v priebehu uplynulého mesiaca 103 vodičov motorových vozidiel pod vplyvom alkoholu, pričom 48 „nafúkalo“ do 0,48 mg a 55 nad túto hranicu, tí sa dopustili trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AutoKuriozitaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu