Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spoveď Figeľa: O vzťahu s manželkou Máriou, Žembovou, aj o dovolenke v Ríme!

Ján Figeľ prehovoril o vzťahu s manželkou. Zobraziť galériu (6)
Ján Figeľ prehovoril o vzťahu s manželkou. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Únik chúlostivých informácií sa Jána Figeľa poriadne dotkol. Pikantné informácie zo súkromia bývalého šéfa kresťanských demokratov a jeho exhovorkyne na slovenskej politickej scéne rozvírili hladinu. Až teraz sa pre Topky rozhodol prehovoriť o tom, aký panuje medzi ním a manželkou vzťah a ako to bolo s výletom do Ríma.

V súčasnosti sa bývalý šéf KDH nenachádza na Slovensku. Škandalózne správy z vlasti, ktoré vyplávali na povrch na začiatku tohto týždňa, o jeho vzťahu s bývalou hovorkyňou Natáliou Žembovou, zaháňa na návšteve u svojich detí a vnúčat v zahraničí.

Spoveď Figeľa: O vzťahu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topky)

Kríza neexistuje

Súčasný vyslanec pre náboženskú slobodu EÚ v manželstve žiadnu krízu neprežíva. Naopak, ako nám prezradil, s manželkou Máriou majú šťastné manželstvo. "Prežívam šťastné a krásne manželstvo. Je výsledkom hlbokej a vzájomnej lásky s Máriou," reaguje Figeľ na odhalenie chúlostivých e-mailov, ktoré Topky zverejnili pred pár dňami.

Spoveď Figeľa: O vzťahu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA, Facebook)

Kto organizoval dovolenku v Ríme

Figeľ tvrdí, že návštevu večného mesta zorganizovala jeho manželka a že tam chceli ísť, pretože tam nikdy predtým neboli. "Návštevu Ríma zorganizovala Mária, lebo tam má sestru, pre Žembovcov, pretože v Ríme dovtedy nikdy neboli," oznámil nám Figeľ a dodal, že rodiny figeľovcov a žembovcov absolvovali viacero spoločných dovoleniek. "Naše rodiny boli spolu na cestách v Ríme, Chorvátsku i na Slovensku," povedal pre Topky Figeľ.

Figeľovci v Ríme
Zobraziť galériu (6)
Figeľovci v Ríme  (Zdroj: webnoviny.sk)

Niekomu prekáža

Za odhalenými e-maliami podľa Figeľa stoja neprajníci, ktorým stále vadí v politike. "Evidentne však niekomu moje pôsobenie v politike stále prekáža, preto spustil krivé útoky. Špinavými, kešovými metódami sa však vyrába zase len špina," obhajuje sa súčasný vyslanec EÚ pre náboženské slobody a tiež bývalý eurokomisár.

Viac o téme: Ján FigeľKDHNatália Žembová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu