Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Smutný osud trojročného chlapčeka: FOTO Takto sa má pomáhať, pán prezident!

(Zdroj: FB/Ludmila Kolesárová, SITA)

BRATISLAVA - Andrej Kiska (53) je nielen prezidentom a podnikateľom, ale býva označovaný aj za filantropa. Spoluzakladateľ nadácie Dobrý anjel svoj plat každý mesiac rozdáva rodinám v núdzi. Niektorí mu však nevedia zabudnúť, že spoluvlastnil splátkové spoločnosti Quatro či Triangel a ani dnes nemá na ružiach ustlané, pretože názory na jeho osobu sa rôznia. No zdá sa, že sa nájde dosť ľudí, ktorí mu fandia a poukazujú na to, čo nie je na prvý pohľad vidieť.

Kiska odložil limuzínu a spravil nečakaný krok: VIDEO Bratislavčania sa len prizerali

"Keby ste sa jedného dňa mali lámať, že či ten Kiska nie je vlastizradca a bakaný, lebo ubližuje holohlavým vlastencom, spomeňte si na túto fotku. Urobila som ju včera. Je na nej trojročný chlapček, ktorý má leukémiu. V nemocnici je s ním otec, lebo jeho mama je doma s jeho postihnutou sestričkou. No a ten Kiska spoluvymyslel, sedem rokov financoval a riadil taký systém, aby táto rodina dostala každý mesiac finančný príspevok okolo 130 EUR," napísala vo svojom profile Ľudmila Kolesárová z Dobrého anjela.

Podľa nej spojil nespojiteľné, prehovoril na pomoc 1,5 tisíc lekárov a sociálnych pracovníkov. Tým, ktorí nevedia Kiskovi prísť na meno, odkázala, že by sa mali najprv sami seba spýtať, čo oni urobili pre slovenské deti.

Viac o téme: Andrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu