Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Poriadny policajný úlovok: Vodič na audinke uháňal po D2 rýchlosťou 191 km/hod

cestný pirát zaplatil mastnú pokutu
cestný pirát zaplatil mastnú pokutu (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Poriadnym úlovkom sa môžu pochváliť diaľniční policajti z Malaciek. Včera ráno zastavili bezohľadného vodiča, ktorý sa rútil po diaľnici. Povolenú rýchlosť prekročil o 61 km/hod.

Pozornosti policajtov neunikol včera krátko pred 9-tou hodinou hazardér s ľudskými životmi rútiaci sa po diaľnici D2 obrovskou rýchlosťou. "V 5 km v smere do Českej republiky merací prístroj zaznamenal vozidlo zn. Audi A4 s nemeckými EČV jazdiace rýchlosťou 191 km/h," opísala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová a doplnila, že za život a zdravie ohrozujúcu jazdu policajti uložili 39-ročnému vodičovi z Bratislavy, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 61 km/h, blokovú pokutu vo výške 350 eur. Nezodpovedný vodič pokutu na mieste zaplatil.


Prečítajte si aj: 

VIDEO Branislav sa rútil po diaľnici rýchlosťou 224km/hod: Cestný pirát mal vážny dôvod


Polícia opätovne apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpísané dovolené rýchlosti, jazdu prispôsobili stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam. "Precenenie svojich schopností v spojitosti s rýchlou jazdou máva, žiaľ, často tragické následky," vystríha Kurucová.

 

 

Viac o téme: NehodaPirátBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu