Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Anna (45) sa nevrátila z Nemecka: Dcéra ju čakala na východe, matka v Bratislave zmizla

Anna Braunová je nezvestná, ak ste ju videli, volajte políciu Zobraziť galériu (3)
Anna Braunová je nezvestná, ak ste ju videli, volajte políciu (Zdroj: Foto: polícia)

KOŠICE - Rodina 45-ročnej Anny Braunovej z Michaloviec žije od víkendu v strachu. Očakávali jej príchod z Nemecka, no na východ nedošla. Jej posledná stopa mizne na bratislavskej stanici. Ak ste ženu videli alebo viete, kde by sa mohla nachádzať, kontaktujte políciu na čísle 158.

"Polícia po nezvestnej žene pátra. Jej nezvestnosť bola na polícii oznámiť dňa 22.5.2016 jej dcéra. Po menovanej bolo v ten istý deň vyhlásené pátranie," potvrdil hovorca košických policajtov Alexander Szabó.  

Anna (45) sa nevrátila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Posledný kontakt s nezvestnou mamou mala jej dcéra ešte v sobotu 21. mája tohto roku okolo 8-mej hodiny. Ženy si telefonovali s tým, že Anna cestuje z Nemecka do Košíc. Svojej dcére Anna oznámila, že sa necíti dobre. Od tej doby sa neprihlásila a nedala o sebe vedieť nikomu z rodiny. Mobilný telefón má vypnutý. Údajne ju naposledy videli v Bratislave na stanici, keď mali cestujúci prestávku. 

Anna (45) sa nevrátila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Anna Braunová, rod. Olsoczká, bytom Michalovce je vysoká približne 150 cm, má 45 rokov, no vyzerá mladšie. Typické pre ňu je vzpriamené držanie tela, má štíhlu postavu, blond dlhé vlasy a modré oči.

Do redakcie sa nám ozvala Annina dcéra s radostou správou. Aj vďaka Topkám sa podarilo jej mamičku Anna Braunovú vypátrať.  

 

 

Viac o téme: PátraniePolícia NezvestnosťAnna Braunová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu