Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hra detí so škaredým koncom: Sebastián (6) z Prešova vypadol z balkóna

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: c-p-p.co.uk)

PREŠOV - Včerajšia bezstarostná hra detí sa skončila smutne. Z balkóna vypadol 6-ročný Sebastián, ktorého museli ratovať záchranári.

Deti sa hrali v obytnom dobe na chodbe. Pri detských prekáračkách vypadol z balkóna na prvom medziposchodí chlapček. Stalo sa to na Ulici k Starej tehelni v Prešove, krátko pred 19-tou hodinou večer. "Vyšetrovaním bolo doposiaľ zistené, že Sebastián za doposiaľ presne nezistených okolností vypadol z balkóna na chodbe 1. poschodia. Chlapček dopadol na trávnatý porast nachádzajúci vo dvore," opísala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová. 

Na miesto dorazili privolaní záchranári. "Chlapčeka pri vedomí sme s poranením svalu a šľachy na predlaktí previezli do prešovskej nemocnice na traumatológiu," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Ako doplnila polícia, Sebastián utrpel zlomeninu driekového stavca, zlomeninu dolného konca vretennej kosti a pomliaždeninu čela. Prípadom sa už polícia zaoberá. Začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Viac o téme: OknoChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu