Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ruska vyskočila z okna na treťom poschodí: Manžela som si pomýlila s duchom

TULUN - Myslela si, že ju chce znásilniť duch, a tak sa pred ním snažila čo najrýchlejšie uniknúť. Jej strach bol taký silný, že neváhala vyskočiť z okna na treťom poschodí. Po vytriezvení prišla krutá pravda.

Vystrašená žena si podľa Mirror.co.uk pomýlila svojho manžela s duchom, keď domov prišla opitá. Počula, ako jej niekto klope na dvere a bola presvedčená, že je to démon, ktorý ju chce znásilniť a zabiť. Žene sa pri páde podarilo zachytiť na kovovej strieške miestnej televíznej spoločnosti nad vchodovými dverami bytovky.

VIDEO Susedov desí tajomný jačiaci hlas: Nikto si nevie vysvetliť, odkiaľ zvuky prichádzajú

Po vyplašenú ženu prišla záchranka a previezla ju do nemocnice, kde jej ošetrili modriny a rany. Lekárom povedala, že podivné hlasy v hlave ju varovali pred mužom za dverami. Prezradili jej, že je to duch, ktorý ju chce znásilniť a zabiť. Následne jej poradili, aby vyskočila z okna.

„Dotyčná má problémy s alkoholom a predtým, ako vyskočila z okna, neprestajne pila po dobu jedného týždňa,“ vysvetlil policajný hovorca Igor Martynenko. Jej delirický stav charakterizovali halucinácie, a tak si pomýlila manžela, ktorý sa vrátil domov z práce. 

Viac o téme: DuchSkok z okna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu