Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nehody na bratislavskom moste Lafranconi: V oboch smeroch sa tvoria rozsiahle kolóny

Nehody na Lafranconi
Nehody na Lafranconi (Zdroj: Foto: Odťahovka.sk)

BRATISLAVA - Vodiči, buďte trpezliví. V hlavnom meste počítajte s dopravným obmedzením. Na moste Lafranconi sa stali dve dopravné nehody, tvoria sa rozsiahle kolóny.

Premávka po moste Lafranconi je už obnovená. Na svojom webe o tom informuje Dopravný podnik Bratislava. V oblasti Patrónky v smere do centra môžu meškať linky MHD.

Prvá nehoda bola ohlásená krátko pred siedmou hodinou. Podľa operačného strediska bratislavských hasičov na mieste zasahovalo deväť hasičov na dvoch vozidlách. V oboch smeroch sa dokopy zrazilo osem áut, štyri v jednom smere a štyri v duhom. Išlo o osobné autá, jedno nákladné a jednu dodávku.

 

 

Na mieste zasahovali aj privolaní záchranári. "Ošetrili sme 33-ročného muža, ktorý utrpel tržné poranenie hlavy a poranenie chrbta v driekovej oblasti. Previezli sme ho do Univerzitnej nemocnice v Bratislave na Antolskej ulici," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár.

 

 

Následky nehôd už odstraňujú. Dopravu riadili a odkláňali policajti. "Premávka je odkláňaná dopravnými policajtmi od Harmincovej ulice v smere na Patrónku, taktiež je neprejazdný výjazd z Botanickej ulice na most Lafranconi a premávka je presmerovaná v smere na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

 

 

V uvedenom úseku je premávka výrazne spomalená. Polícia žiada vodičov, aby na prejazd využili inú trasu, pokiaľ je to možné.

Viac o téme: NehodaPolícia Lafranconi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu