Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľký lov na hovn*mana sa môže začať: Polícia zverejnila IDENTIKITY muža, ktorý terorizuje ženy!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Bratislave v súvislosti s prípadmi útočníka s výkalmi, na ktorého sme upozornili ako prví a ktorý systematicky terorizuje Bratislavčanky, vypracovalo identikity podozrivého muža. Pri jeho stotožnení a vypátraní sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc.

V rámci dôkladnej analýzy na políciu nahlásených  oznámení od poškodených osôb sa v súčasnosti dá s  najväčšou pravdepodobnosťou predpokladať, že dosiaľ neznámy páchateľ je muž vo veku 25 až 35 rokov, približne 180 cm vysoký, má mať nakrátko ostrihané vlasy tmavej farby, jemné strnisko. Zvyčajne má na sebe športové oblečenie tmavej farby, na hlave šiltovku alebo čiapku, pričom v niektorých prípadoch má na tvári okuliare tzv. „pilotky“.

Veľký lov na hovn*mana
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Poškodené ženy v tejto súvislosti  žiadame, aby bezodkladne , ihneď po čine, informovali políciu na bezplatnom čísle 158čo polícií zvýši možnosť následného vypátrania páchateľa a objasnenia skutku. Oznámenia, ktoré sú podávané s veľkým časovým odstupom po čine, podstatne zhoršujú možnosť tento skutok objasniť a páchateľa zadržať!

Taktiež sa obraciame aj na prípadných svedkov, aby akékoľvek relevantné informácie  o skutkoch, o osobe páchateľa, ktorými disponujú, poskytovali príslušníkom PZ na bezplatnom čísle 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Veľký lov na hovn*mana
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

O spoluprácu žiadame aj vodičov taxi služieb, teda či ich zákazník nezodpovedal uvedenému popisu, alebo spĺňal kritérium poznávacieho znaku – silný zápach po výkaloch. Ženám v meste pohybujúcim sa osamote vo všeobecnosti odporúčame zvýšiť obozretnosť, a to vždy, za každých okolností.

V súvislosti s objasňovaním týchto prípadov policajti v rámci Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave prijali opatrenia, o ktorých z taktického hľadiska, teda aby boli  účinné a nemohlo tak dôjsť k ich zmareniu, nie je možné v súčasnosti verejnosť bližšie informovať, ako ani o jednotlivých prípadoch, miestach ich spáchania, ako aj konkrétnych postupoch polície a verziách, s ktorými polícia pracuje.

Veľký lov na hovn*mana
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: VýkalHovnoman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu