Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Dve nehody pri Trnave: Ford sa zrazil s nákladiakom, ďalší vodič vyletel mimo cestu

Vodič vyletel mimo cestu Zobraziť galériu (4)
Vodič vyletel mimo cestu (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Trnavskí policajti mali včera večer plné ruky práce. Zasahovať museli pri dvoch dopravných nehodách. V Merašiciach sa zrazil ford s nákladiakom, pri obci Suchá vyletel vodič lancie mimo cestu a auto skončilo prevrátené na boku.

Polícia vyšetruje nehodu, ktorá sa stala včera krátko pred pol deviatou večer v obci Merašice v okrese Hlohovec. Vodič (30) z Nových Zámkov viedol po ceste II. triedy nákladné auto Man v smere na Veľké Ripňany. "Pri prejazde pravotočivou zákrutou prešiel autom do protismeru, pričom bočne narazil do oproti idúceho osobného auta Ford Fiesta," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová a doplnila, že pri nehode utrpel 63-ročný vodič Fordu z Novák v okrese Prievidza ťažké zranenia. Jeho spolujazdkyňa utrpela ľahkú ujmu na draví.

FOTO Dve nehody pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Dychovou skúškou na alkohol u vodiča nákladného auta polícia nezistila požitie alkoholu. Vodič osobného auta pre zranenia dychovú skúšku vykonať nemohol, odobrali mu krv.

Ako uviedla Kredatusová, vodič Manu pravdepodobne porušil svoje povinnosti, nevenoval sa plne vedeniu auta a nesledoval situáciu v cestnej premávke. Polícia mu na mieste zadržala vodičský preukaz, nehoda je v štádiu vyšetrovania.

FOTO Dve nehody pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Ďalšia nehoda

O dve hodiny neskôr dokumentovali policajti nehodu medzi obcami Horné Orešany a Suchá nad Parnou v trnavskom okrese. Vodič (79) zo Smoleníc viedol Lanciu Fire po ceste tretej triedy v smere na obec Suchá. Pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel do protismeru a mimo cestu, následne sa dostal späť na cestu, kde sa auto prevrátilo na bok. "Vodič auta a spolujazdkyňa sa pri nehode ľahko zranili, ďalší spolucestujúcu bol jednorazovo ošetrený. Alkohol vodičovi polícia nenamerala," uviedla trnavská policajná hovorkyňa a doplnila, že vodič jazdil pravdepodobne príliš rýchlo vzhľadom na všetky okolnosti v cestnej premávke. Polícia mu zadržala vodičský preukaz. 

FOTO Dve nehody pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Dve nehody pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: NehodyMerašiceSuchá nad Parnou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu