Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jana si z fastfoodu v Auparku odniesla desivý suvenír: Keď zahryzla do mäsa, stuhla od hrôzy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Čitateľka Janka mala veľké šťastie, že kus mäsa s nebezpečnou „plnkou“ neprehltla. V tom prípade by sa jej mohol prevŕtať hlboko do tela. Keď sa však pokúsila sťažovať, odbili ju s tým, že k takému niečomu nemohlo nikdy dôjsť.

Naša čitateľka Janka si návštevu bratislavského Auparku chcela spríjemniť niečím chutným a zahnať hlad. Preto neodolala voňavému grilovanému rezňu gordon blue so zemiakovou kašou a rajčinovým šalátom v jednej z prevádzok s rýchlym občerstvením. Netušila však, že vo vnútri sa skrýva nepríjemné prekvapenie. V mäse bola zavŕtaná skrutka!

Čínska reštaurácia bola plná svinstva: Po týchto nechutných FOTO vás prejde hlad!

„Všimla som si ju, až keď som mäso začala žuvať a zacítila som medzi zubami niečo tvrdé. Vybrala som si to z úst a zistila, že je to veľká skrutka. Muselo to byť v mäse, lebo zo šalátu si vyberám kúsky rajčín po jednom,“ vysvetlila nám Janka. Okamžite bola svoj nález oznámiť a ukázať zamestnancom fastfoodu, ale tí jej nechceli uveriť. Ospravedlnili sa a tvrdili, že v mäse nemohlo byť nič nezvyčajné a z ich kuchyne skrutka nemohla pochádzať.

V Auparku prebiehajú rekonštrukcie a tak vznikla otázka, či sa mohla skrutka nejako zatúlať do jedla z prerábaných priestorov. „Bezpečnosť a komfort našich návštevníkov sú pre nás na prvom mieste. Z tohto dôvodu prebiehajú u nás rekonštrukčné práce výhradne mimo otváracie hodiny a len v spoločných priestoroch centra, čiže mimo priestory jednotlivých prevádzok. Navyše, po skončení prác každé ráno centrum upratujeme. Je preto viac ako nepravdepodobné, aby sa akýkoľvek stavebný materiál spojený s prerábaním nákupného centra dostal do priestorov prevádzky," vyjadrila sa pre Topky manažérka bratislavskému Auparku Karolína Štochlová.

 

Jana si z fastfoodu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa, Jana)

Viac o téme: Skrutka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu