Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najhoršie darčeky, aké si môžete nájsť pod stromčekom: Veľká súťaž o ceny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

BRATISLAVA - Niekedy to, o čom si myslíme, že je najhoršie, čo sa nám kedy stalo, sa ukáže po čase ako ten najpamätnejší okamih života. Aj na Vianoce sa vďaka stresu všeličo prihodí. Rodina sa poháda, niekto sa opije alebo dostanete zlý darček. Povedzte nám aj vy o tých smutno-veselých okamihoch!

Opýtali sme sa vás, našich čitateľov, na čo si spomínate najviac. Niektoré príbehy z minulosti skutočne stoja za to! "Nedočkavý otecko sa nám opil ešte pred Štedrým večerom, že sa ho ani nezúčastnil, iba ho prespal... Takže kruh rodiny sa nám za stolom neuzavrel," spomína čitateľka Topiek.

V diskusii sa objavil aj tento príbeh: "No ja si ešte pamätám ako môj deväťročný brat odpálil petardy, ktoré mali byť pre mňa, práve v obývačke. Tatko takmer vyskočil z kože a mama si myslela, že je apokalypsa... Takže sa ešte stále máme na čom smiať :)"

Rozhodne však najviac pobavili odpovede na otázku, aké najhoršie darčeky ste si našli pod vianočným stromčekom. Treba povedať, že ide skutočne o nedostatok predstavivosti zo strany niektorých Slovákov. Medzi suverénne najhoršie darčeky patrí štetka do toaletnej misy či dokonca váha od bývalého priateľa. Asi vieme, prečo sa stal bývalým.

Zrejme žiadnu ženu by nepotešili hrnce alebo iné pomôcky do kuchyne, rovnako nemožným darom sú, teraz sa podržte, čistiace prostriedky! Rozhodne lajdácky Vianoce pojal muž, ktorý manželke daroval gastrolístky, ako aj iný manžel, čo sa rozhodol dať žene stolový kalendár s receptami. Ani lístky na novoročný koncert do filharmónie nie sú ktovie čo, najmä ak musíte cestovať na opačnú stranu republiky a navyše ste mali na silvestrovskú noc úplne iné plány!

Väčšina si teraz zrejme pomyslí, že to s ich darčekmi nie je až také tragické. Avšak, stále sa nájde dosť veľký priestor na realizáciu, čo sa týka najhorších vianočných darčekov. Podeľte sa s nami o to najnemožnejšie, čo ste na tohtoročné Vianoce dostali vy a vyhrajte atraktívne ceny!

Vaše tipy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu