Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Predpoveď počasia na Veľkú noc: Šibači, tešte sa, bude teplo aj veľa vody!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ak vás zaujíma, aké počasie môžete očakávať na sviatky, potom sú nasledujúce riadky určené práve pre vás. Podľa predpovede Slovenského hydrometeorologického ústavu to budú celkom prijateľné teploty, ale zároveň aj každodenné zrážky.

Štvrtok - od juhovýchodu začne do našej oblasti prúdiť teplejší vzduch. Oblačno, na západnom a spočiatku miestami aj na strednom Slovensku, zmenšená oblačnosť. Len výnimočne slabé prehánky. Najvyššia denná teplota 12 až 17, na Orave, v Liptove a na Spiši okolo 10. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 1. Severný až severovýchodný vietor 3 až 8 m/s (10 až 30 km/h), v nárazoch ojedinele okolo 14 m/s (50 km/h). Večer bude vietor slabnúť.

Piatok - prevažne polooblačno. Ojedinele prehánky, najmä na severe. Nočná teplota 5 až 0 stupňov. Denná teplota 16 až 21, na Kysuciach, Orave a Liptove okolo 14. Premenlivý vietor do 5 m/s (20 km/h).

Sobota - prílev teplého a vlhkejšieho vzduchu bude pokračovať. Premenlivá, prevažne veľká oblačnosť. V noci ojedinele, cez deň od východu postupne na viacerých miestach dážď alebo prehánky, ojedinele aj búrky. Nočná teplota 8 až 3, denná 15 až 20, na juhozápade okolo 22 stupňov. Prevažne východný vietor 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h), na východe miestami v nárazoch okolo 12 m/s (45 km/h).

Nedeľa - polooblačno až oblačno. Cez deň miestami prehánky, ojedinele aj búrky. Nočná teplota 8 až 3. Denná teplota 15 až 20 stupňov.

Pondelok - naše územie zostane na okraji rozsiahlej oblasti nízkeho tlaku nad západnou Európou. Polooblačno až oblačno. Miestami prehánky, ojedinele aj búrky. Nočná teplota 9 až 3. Denná teplota 16 až 22.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu