Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Smutné sviatky v Šamoríne: Osudný strom pripravil Riška o krásnu mamu (†31)!

Anikó havarovala na ceste do práce Zobraziť galériu (6)
Anikó havarovala na ceste do práce (Zdroj: KR HaZZ Trnava, FB)

ŠAMORÍN - Vianoce bez mamy, partnerky, sestry aj dcéry. Krátko pred sviatkami pokoja zavládla v Šamoríne smútočná nálada. Mladá rodinka prišla pri tragickej nehode o jedného člena, krásnu mamičku Anikó (†31), ktorá na ceste do práce dostala na svojom červenom Audi A3 šmyk a narazila priamo do stromu pri ceste v Holiciach. Záchranárom sa ju ešte podarilo na mieste oživiť, no v nemocnici vážnym zraneniam podľahla.

Anikó pracovala v Západoslovenskej energetike a aj v osudnú stredu bola práve na ceste do práce. Krátko pred 8:00 ráno však na ceste smerom do Dunajskej Stredy dostala na svojom Audi A3 šmyk, prešla do protismeru a vrazila do stromu, okolo ktorého sa auto pri náraze doslova obmotalo. Z vraku ju museli vyslobodzovať hasiči. "Zasahujúci hasiči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Dunajskej Strede (hasičská stanica Dunajská Streda) vyslobodili mladú ženu z havarovaného vozidla a do príchodu zdravotníkov vykonávali vonkajšiu masáž srdca," uviedol Tomáš Bílik, hovorca KR HaZZ v Trnave.

Smutné sviatky v Šamoríne:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: KR HaZZ Trnava)

Anikó bola v bezvedomí a v jej oživovaní pokračovali aj privolaní záchranári. Tým sa mladú mamičku podarilo na chvíľu priviezť k životu, no po prevoze v nemocnici naposledy vydýchla. "Pri nehode utrpela ťažké zranenia, ktorým žena zo Šamorína pri prevoze do nemocnice podľahla," informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová a zároveň upozorňuje vodičov, aby boli v zimnom období obzvlášť opatrní. Rýchlo sa totiž menia podmienky jazdy a aj malé pošmyknutie môže aj skúseným vodičom spôsobiť ťažkosti.

Za nebohou Anikó najviac smúti jej synček Riško, ktorý bude musieť najkrajšie sviatky roka stráviť bez mamy.  Na ceste do Dunajskej Stredy len pred dvoma týždňami tiež vyhasol život mladej mamičky. Erika (†32) sa vtedy pokúšala vyhnúť betónovému stĺpu a narazila do stromu. Bola mŕtva na mieste a doma po nej ostal synček.

Smutné sviatky v Šamoríne:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: KR HaZZ Trnava, FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu