Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragický osud Eriky (†32): Precestovala tisícky kilometrov, zabil ju náraz do stromu!

Erike už nebolo pomoci Zobraziť galériu (4)
Erike už nebolo pomoci (Zdroj: FB, HaZZ)

DUNAJSKÁ STREDA - Smrť si ju našla za volantom. V pondelok dopoludnia došlo medzi obcami Okoč a Dolný Štál (okres Dunajská Streda) k tragickej nehode, pri ktorej vyhasol život 32-ročnej Eriky z Nesvád. Mladá žena sa na poslednú chvíľu pokúšala vyhnúť kolízii so stĺpom, nakoniec ju však zabil náraz do stromu.

Erika v pondelok dopoludnia sedela za volantom Renaultu Megane a smerovala z obce Okoč do Dolného Štálu, keď za nejasných okolností zišla z cesty. V poslednej chvíli sa ešte pokúšala vyhnúť betónovému stĺpu pred ňou a strhla volant. Prudký pohyb však auto odhodil na druhú stranu cesty, kde narazilo do stromu. Po silnom náraze v ňom Erika ostala zakliesnená.

Tragický osud Eriky (†32):
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, HaZZ)

"Zasahujúci hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a odovzdali ju do opatery pracovníkom Záchrannej zdravotnej služby," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Tomáš Bílik. Ani napriek enormnému úsiliu záchranárov však už mladej žene nebolo pomoci a pred ich očami naposledy vydýchla.

Po tom, čo Nesvady obletela správa o Erikinej tragickej smrti, jej profil na sociálnej sieti zaplavilo množstvo sústrastných odkazov. "Erika ešte stále tomu nemôžem uveriť, že už nie si medzi nami. Ešte včera sme spolu boli a dnes už len spomienky, odpočívaj v pokoji moja," napísala jedna zo smútiacich kamarátok. "Budem si ťa pamätať takú, aká si bola, odpočívaj v pokoji," dopĺňa ďalší.

Tragický osud Eriky (†32):
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, HaZZ)

Erika bola údajne skúsenou vodičkou a za volantom precestovala už nespočetné množstvo kilometrov. Svedčí o tom kvantum fotografií z rôznych kútov sveta, ktoré pravidelne pribúdali na jej profil. Smrteľnú pondelkovú nehodu prešetruje dopravná polícia, ktorá v prípade potreby do vyšetrovania priberie aj znalca.

Jedna z Erikiných pamätných fotografií.
Zobraziť galériu (4)
Jedna z Erikiných pamätných fotografií.  (Zdroj: FB, HaZZ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu