Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi kosť: Toto je manželka najbohatšieho Slováka Babiša, prehovorila aj o peniazoch!

Monika Babišová, manželka miliardára Andreja Babiša. Zobraziť galériu (7)
Monika Babišová, manželka miliardára Andreja Babiša. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/PRAHA - So vstupom veľkopodnikateľa Andreja Babiša do politiky zjavne vyvstali nové povinnosti aj jeho manželke Monike. Atraktívna blondínka sa verejnosti predstavila v talkshow českej moderátorky Jany Bürger.

O manželke Čecho-Slováka Andreja Babiša toho dotera nebolo veľa známe. Pre miliardára a údajného spolupracovníka ŠtB ide už o druhé manželstvo. Ako uviedla Monika Babišová v talkshow, s Andrejom sa zoznámila začiatkom deväťdesiatych rokov, keď Babiš ešte pracoval v Petrimexe, socialistikom podniku zahraničného obchodu. Ako obchodný riaditeľ Petrimexu chodieval na rokovania do českej firmy, kde Monika pracovala ako sekretárka tamojšieho obchodného riaditeľa.

"Nevedela som si predstaviť, že Andrej bude raz miliardár. Nemyslela som na to, ani mi to nenapadlo. A ani ma to nezaujímalo. Zaujímal ma ako človek. Mám rada bystrých mužov a to on je," zaspomínala na zlomový moment Monika. Dodala, že s Babišom sa zoznámila v roku 1992, no chodiť spolu začali až o dva roky neskôr. Babiš údajne na vzťah nemal veľa času, keďže práve vtedy zakladal svoj podnik Agrofert.

Andrej Babiš s manželkou
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube)

Babiš veľa času nemá ani dnes, o rodinu sa vraj stará najmä Monika. Babišovci majú dve deti, Trinásťročnú Vivien a deväťročného Frederika. Pre Babiša ide už o druhú rodinu. "Ja som tá prísnejšia. Varím, nakupujem, vyprevádzam deti do školy. Popri tom trochu pracujem. Andrej by ich rád rozmaznával, snaží sa im vynahradiť čas, ktorý im nedokáže venovať," tvrdí Monika. Babiš je vraj pozorný manžel, často jej kupuje kvety, niekedy aj bez zjavného dôvodu. Nikdy nezabúda na výročia čohokoľvek.

Fotografia Babišovcov z oslavy. Dievča v pozadí je pravdepodobne dcéra Vivien.

Monika Babišová, Andrej Babiš.
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube)

Bytová dizajnérka.

Monika sa venuje interiérovému dizajnu, s ktorým sa zoznámila, keď s manželom stavali vilu v Průhoniciach. Začala sa učiť od architekta, ktorý im sídlo navrhol. Odvtedy sa pustila aj do vážnejších projektov, medzi ktorými vyniká francúzska reštaurácia na Azúrovom pobreží, ktorá si neskôr vyslúžila aj Michelinskú hviezdu.

Monika Babišová, Andrej Babiš.
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube)

Napriek tomu, že je vydatá za najbohatšieho Slováka, ktorý je v jednej osobe aj jedným z najbohatších Čechov, Monika Babišová tvrdí, že si nepotrpí na drahé oblečenie. Výnimkou sú však kabelky, ktoré musia mať kvalitu a byť z dobrého materiálu.

Kto je Andrej Babiš?

Pôvodom Slovák, ktorý však dlhodobo žije v Čechách. Patrí medzi najbohatších ľudí Česko-Slovenska, vlastní holding Agrofert. Ten sa venuje najmä poľnohospodárstvu, patria mu firmy na výrobu hnojív (napríklad Duslo Šaľa), ale aj siete pekární, či hydinární. Za socializmu pracoval vo firme Petrimex a v tomto období sa mal zapliesť aj s ŠtB. Na meno Andreja Babiša existuje zväzok pod krycím menom Bureš. Babiš dlhodobo popiera, že by s ŠtB spolupracoval a o svoju pravdu sa súdi.

Babiš svoje pôsobenie rozšíril aj do politiky, v Čechách založil politickú stranu ANO. Súčasne začal prenikať na český i slovenský mediálny trh. V Čechách kúpil napríklad vydavateľstvo Mafra, ktoré vlastní denníky MF Dnes a Lidové noviny, ale aj jednu televíziu a dve rozhlasové stanice. Na Slovensku kúpil vydavateľstvo Ecopress, ktoré vlastní Hospodárske noviny.

Týždenník Týždeň napísal, že Babiš by mohol byť utajeným sponzorom vládnej strany Smer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu