Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

DPMK chce kúpiť 127 nových autobusov za vyše 28 miliónov eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOŠICE – Dopravný podnik mesta Košice chce kúpiť 127 nových autobusov za vyše 28 miliónov eur. Oznámenie o verejnom obstarávaní už zverejnil v Úradnom vestníku EÚ a Vestníku verejného obstarávania SR, informovala hovorkyňa košického dopravného podniku Michaela Karaffová. Doložila, že nákup 127 autobusov bude financovaný formou dlhodobého investičného úveru.

Uchádzači môžu požiadať o súťažné poklady do 3. júna. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť sa končí 17. júna. Ponuky budú otvárať v rovnaký deň popoludní. Po kontrole a vyhodnotení ponúk bude elektronická aukcia. S víťazným uchádzačom bude uzatvorená kúpna zmluva. Kontaktným miestom na získanie súťažných pokladov a zasielanie ponúk je PRO – TENDER s. r. o. Záujemcovia nájdu súťažné podklady a podmienky vo vestníku verejného obstarávania http://www.uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/194301.

DPMK chce kúpiť 56 nízkopodlažných kĺbových a 61 nízkopodlažných mestských štandardných autobusov, ako aj päť nízkopodlažných malokapacitných autobusov a päť autobusov na elektrický pohon. Víťaz súťaže má začať dodávať autobusy od augusta tohto roka.

Ako uviedla Karaffová týmto krokom pokračuje realizácia Stratégie stabilizácie a rozvoja DPMK, ktorú schválili poslanci mestského zastupiteľstva v decembri 2012.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu