Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hasiči na východnom Slovensku boli zaneprázdnení: Horeli dve autá a budova

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE - Tri požiare likvidovali hasiči v Košickom kraji. Ako informoval dôstojník operačného strediska spišskonovoveských hasičov Tomáš Drobný, v noci z utorka na dnes likvidovali požiar auta Opel Corsa v garáži, ktorá je súčasťou domu.

Pravdepodobnou príčinou požiaru bol skrat na elektroinštalácii. Požiar podľa predbežných odhadov spôsobil škodu 2 000 eur. Hasiči uchránili hodnoty za 80 000 eur. Aj v Sobranciach horelo auto v garáži. Podľa informácie dôstojníka operačného strediska michalovských hasičov horel starý Fiat, pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie. Podľa odhadu oheň spôsobil škodu za približne 2 000 eur, hasiči uchránili hodnoty za 10 000 eur.

Trebišovskí hasiči v utorok niekoľko hodín likvidovali požiar hospodárskej budovy v Parchovanoch. Zasahovali tri cisterny a sedem hasičov. Dôstojník operačného strediska trebišovských hasičov Valér Jacko dnes ráno informoval, že horela strecha a seno na povale väčšej hospodárskej budovy. Pri požiari nebol nikto zranený. Oheň spôsobil škodu za 10 000 eur, hasiči uchránili hodnoty za 30 000 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu