Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragický požiar v Ľubietovej: V izbe pohltenej plameňmi zahynul Patrik (†42)

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA - Obrovská tragédia otriasla dedinkou Ľubietová, kde dnes v skorých ranných hodinách pri požiari rodinného domu zahynul Patrik (†42), ktorý bol odkázaný na invalidný vozík. Požiar vypukol na hornom poschodí, odkiaľ sa invalidný muž zrejme nedokázal dostať, jeho mama skončila v nemocnici.

V malej obci pri požiari rodinného domu zasahovala desiatka hasičov z Banskej Bystrice, ktorí okamžite začali z hasením. V dome sa v tom čase nachádzal invalidný Patrik spolu s jeho mamou. Plamene pohltili izbu na poschodí. "Po príchode na miesto zásahu bolo zistené, že sa jedná o požiar izby na poschodí rodinného domu, ktorá je celá zasiahnutá požiarom," informoval hovorca banskobystrických hasičov Erik Piater.

Patrik, ktorý je odkázaný na invalidný vozík, sa pravdepodobne nedokázal z poschodia dostať a hasiči našli už len jeho mŕtve telo. "Po príchode na miesto zásahu bolo zistené, že sa jedná o požiar izby na poschodí rodinného domu, ktorá je celá zasiahnutá požiarom," dodal. Jeho matka horiacemu peklu ušla, no skončila v nemocnici.

Čo bolo príčinou požiaru, zatiaľ ostáva záhadou. Na miesto vyslali aj expertíznu skupinu hasičov, ktorí príčinu jeho vzniku zisťujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu