Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bezohľadná jazda: Motorkári zastavili až po troch varovných výstreloch!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Unikajúci motocykel zastavili až tri varovné výstrely do vzduchu. Jeho vodič bezohľadnou jazdou ohrozoval viacerých účastníkov cestnej premávky. Incident sa stal v pondelok (1.4.) po 15.00 h na Hlavnej ulici v obci Častá počas policajnej kontroly v Bratislavskom kraji.

Motocyklista jazdil vysokou rýchlosťou, jeho spolujazdec nemal na hlave ochrannú prilbu a motorka bola bez EČV. Vodič nereagoval na policajnú výzvu odstaviť motocykel pri krajnici. Ani na opakované výzvy zo strany policajtov, ktoré mu dávali rozsvietením nápisu STOP na služobnom motorovom vozidle, ani na ústnu výzvu cez megafón.

Vo svojom protiprávnom konaní pokračoval aj po tom, čo zapadol v lese. Osádka motocykla reagovala na výzvy polície až po jej troch varovných výstreloch do vzduchu.

Zadržaným vodičom bol 29-ročný Juraj Š. a spolujazdcom 25-ročný Filip P., obaja z okresu Pezinok. Oboch mužov policajti eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Motocykel vodičovi zaistili pre podozrenie z manipulácie s VIN číslom. Informácie poskytla dnes Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu