Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dôchodkyňa nedala prednosť motorkárovi: Ratoval ho vrtuľník

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

LUČENEC - Pravdepodobne nedanie prednosti v jazde bolo príčinou dopravnej nehody motocykla a osobného auta na ceste medzi Lučencom a Fiľakovom. Ako informovala Zuzana Turočeková z banskobystrického strediska Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby, motocyklistu museli v sobotu 27. apríla previesť s poruchou vedomia do nemocnice v Banskej Bystrici.

Pri dopravnej nehode narazil 33-ročný vodič motocykla do osobného auta, ktoré vychádzalo na hlavnú cestu z bočnej príjazdovej komunikácie. "Osobné auto viedla 63-ročná žena z Lovinobane. Pravdepodobne nedala prednosť motocyklu, ktorý narazil do jej zadných dverí. K nehode bol privolaný znalec z odboru dopravy a podľa vývoja zdravotného stavu zraneného vyšetrovateľ rozhodne o stíhaní pre trestný čin ublíženia na zdraví. Škodu odhadli na približne 2000 eur," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.
      
Motocyklista utrpel pri havárii vážne zranenia. "Muža previezli leteckí záchranári do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici, pretože mal po havárii poruchu vedomia a viacnásobné poranenia tela," dodala Turočeková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu