Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Autobusár sa hrá na policajta aj sudcu: Pozrite sa, ako trestá vodičov!

S autobusom šofér ľahko kosí aj veľké SUV-čka. Zobraziť galériu (2)
S autobusom šofér ľahko kosí aj veľké SUV-čka. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Už aj vás občas rozčúlili sebavedomí vodiči, ktorí na cestách štrikujú pomedzi autá, alebo vás rovno "vybrzdia", aby ste vedeli, kto je tu pán? Ruský šofér autobusu to vyriešil po svojom. Drzých vodičov trestá priamo na ceste a zážitky si nakrúca na video.

Ruský autobusár Alexej Volkov sa stal hrdinom internetu. Vyslúžil si prezývku "Kat" a napriek tomu, že mal už najmenej sto dopravných nehôd, ešte neprišiel o svoju prácu. "Ak som nehodu nespôsobil ja, vedenie podniku nič nerieši. Autobus zväčša utrpí iba minimálne škody. Ak je škoda väčšia, tak iba počkajú na platbu z poisťovne a autobus opravia," chváli sa Alexej podľa denníka Daily Mail. Britské noviny upozorňujú, že ruskí vodiči sú známi svojou bezohľadnosťou. Alexej začal svoju činnosť prevádzkovať v roku 2007, keď ho rozzúrila vlastná bezmocnosť voči "školiteľom", ktorí sa pred neho zaradili a dupli na brzu. Tento trik často používajú aj poisťovací podvodníci, ktorí vyprovokujú haváriu, aby z poisťovní získali peniaze. Policajti sú proti takýmto ľuďom zväčša bezzubí, alebo priamo neochotní čokoľvek riešiť.

Alexej Volkov sa pustil do mikrobusu
Zobraziť galériu (2)
Alexej Volkov sa pustil do mikrobusu  (Zdroj: YouTube)

Videozáznamy z Alexejovej palubovky z neho urobili hrdinu, nie je totiž sám, ktorého "školitelia" vytáčajú do nepríčetnosti. Preto si medzi Rusmi vyslúžil aj prezývku "školiteľ školiteľov".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu