Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Varholíkovej snúbenec prehovoril: Jej bývalý ju nútil k potratu!

Od tragickej nehody je Eva Rezešová vo väzbe v Maďarsku.
Od tragickej nehody je Eva Rezešová vo väzbe v Maďarsku. (Zdroj: Miro Vacula)

BRATISLAVA - Škandáliky okolo Evy Varholíkovej-Rezešovej, ktorá v Maďarsku spôsobila tragickú dopravnú nehodu, sa čím ďalej tým viac motajú okolo jej dcéry Elly. Súčasný Evin snúbenec Lukáš Trnovský tvrdí, že Varholíkovú jej bývalý partner Erik Fischer nútil k potratu, ktorý sa nakoniec nekonal.

"Spýtajte sa ho, prečo posielal Evu na potrat, keď zistil, že sa im má narodiť dievča a nie chlapec?" Aj takúto šokujúcu otázku si kladie Košičan Lukáš Trnovský, ktorý posledné dva roky žije s Evou Rezešovou. V e-mailovej správe, ktorú doručl do našej redakcie, vytrvalo tvrdí, že Erik Fischer, bývalý Rezešovej partner je klamár a svojej bývalej partnerke škodí. Bol to práve Fischer, ktorý vypovedal, že pred svojim odjazdom do Maďarska ho Eva navštívila na aute opitá a chaotickou jazdou mu poškodila plot. Trnovský dnes tieto tvrdenia spochybňuje a ako dôkaz poslal aj údajný prepis SMS správ medzi ním a Fischerom. Podľa mailu si ich vymenili deň po tragickej nehode.

Fischer: "Lukáš, v noci bola tu. Rozj..la plot."

Trnovský: "Prečo myslíš, že to bola ona, Erik?"

Fischer: "Nevidel som ju, ale psy besneli. Ráno tu boli policajti a susedia tvrdia, že tu bolo veľké čierne auto. Preto si to myslím, môžem sa mýliť."

Lukáš Trnovský na základe esemesiek tvrdí aj to, že Fischer klamal, keď do médií vyhlásil, že ešte pred nehodou kontaktoval Evinu rodinu, aby oznámil, že šoféruje v zlom stave. "Viem dobre, kto sa komu premával pred domom a kto koho obťažoval. Bol to práve Erik Fischer, ktorý podozrivo často krúžil pred našim domom na svojich autách, o čom svedčia aj záznamy chlapcov zo strážnej služby," tvrdí Trnovský.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu