Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prvý jackpot v roku 2013: Šťastný Slovák je bohatší o takmer 8 tisíc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TRENČÍN - Prvá jackpotová výhra v roku 2013 v číselných lotériových hrách padla v doplnkovej hre JOKER už 2. januára.

V prvom tohtoročnom žrebovaní v číselných lotériových hrách spoločnosti TIPOS padol jackpot v doplnkovej hre JOKER. "V stredajšom žrebovaní, prvom v roku 2013, padol jokerový jackpot v hodnote 7837,93 eura," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Rastislav Čépe.

Ako ďalej hovorca uviedol, víťazná stávka bola uzavretá v Trenčianskom kraji. "Šťastný hráč si priplatil doplnkovú hru JOKER k stávke v hre LOTO a jeho vklad do hry bol 9,10 eura," povedal Čépe.

Vlani padlo v hre JOKER 16 jackpotov. "Posledný jokerový jackpot v roku 2012 padol 30. decembra. Víťazná stávka bola aj v tomto prípade uzavretá v hre LOTO s doplnkovou hrou JOKER v Trenčianskom kraji. Šťastný hráč vyhral v doplnkovej hre 52.562,32 eura," pripomenul Čépe.

Minulý rok padol prvý jokerový jackpot až 5. februára a mal hodnotu 203.709 eur. "Žiadny z ďalších nasledujúcich jokerových jackpotov už nebol vyšší. Avšak v doplnkovej hre registruje spoločnosť TIPOS za rok 2012 ďalšie štyri jackpoty vyššie ako 100-tisíc eur," dodal hovorca.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno".

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu