Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajomstvo odhalené: Poznáme totožnosť záhadného muža s "dredmi"!

Muž pôvodne tvrdil, že sa volá Peter Kubala
Muž pôvodne tvrdil, že sa volá Peter Kubala (Zdroj: polícia)

PRIEVIDZA – Polícia odvolala pátranie po mužovi, ktorý sa dezorientovaný potuloval po uliciach Prievidze. Prvotné stopy o jeho identite smerovali až do susedných Čiech, kde mal stráviť detstvo. Zanedbaný chlap si však nepamätal ani to, koľko má rokov.

Teraz je už však prievidzskej polícii všetko jasné. Na stanici sa prihlásila jeho sestra, ktorá odhalila identitu tajomného muža s „dredmi“. „Muž bol stotožnený svojou sestrou, pričom sa volá Anton Bialeš a pochádza z obce Pruské, okr. Ilava,“ uviedol pre Topky trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Policajti na podozrivého muža narazili ešte vo štvrtok (6. septembra) v Prievidzi a za účelom zistenia totožnosti ho predviedli na stanicu. Tam sa však pátranie po jeho identite skomplikovalo. Muž si nepamätal absolútne nič, okrem svojho mena. „Muž uviedol, že sa volá Peter Kubala, nevie kedy sa narodil a  nevie odkiaľ pochádza,“ povedal vtedy Kudlička.

Prvotné stopy ich potom zaviedli až do susedného Česka. „Jediné čo o sebe vedel povedať je, že v detstve žil v Českej republike, určitú dobu údajne žil v Plzni (ešte ako dieťa) a potom v Českom Krumlove,“ dodal Kudlička. Mužov výpadok pamäte bol zrejme vážny, keďže ani meno, ktoré si pamätal, nebolo jeho. Teraz už je však v správnych rukách milujúcej rodiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu