Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Špinavý Peter s "dredmi" si nič nepamätá: Zablúdil k nám až z Čiech?

Záhadného muža našli v Prievidzi Zobraziť galériu (2)
Záhadného muža našli v Prievidzi (Zdroj: polícia)

PRIEVIDZA – Zamotaný prípad majú na stole prievidzskí policajti, ktorí sa pokúšajú zistiť totožnosť neznámeho muža. Záhadné pátranie sťažuje fakt, že zablúdenec nevie kde býva, ani koľko má rokov. Jediné na čo si spomína je jeho meno – Peter Kubala.

Policajti na podozrivého muža narazili ešte vo štvrtok (6. septembra) v Prievidzi a za účelom zistenia totožnosti ho predviedli na stanicu. Tam sa však pátranie po jeho identite skomplikovalo. Muž totiž zrejme trpí výpadkom pamäte a policajti z neho dostali len meno. „Uvedený muž uviedol, že sa volá Peter Kubala, nevie kedy sa narodil a  nevie odkiaľ pochádza,“ povedal pre Topky trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Neskôr sa im však podarilo zachytiť stopu, ktorá ich priviedla až do susedného Česka. „Jediné čo o sebe vedel povedať je, že v detstve žil v Českej republike, určitú dobu údajne žil v Plzni (ešte ako dieťa) a potom v Českom Krumlove,“ dodal Kudlička. Polícia má pre nedostatok informácií zviazané ruky a žiada o pomoc verejnosť.

Údajný Peter, ako sa prezýva, je asi 170 cm vysoký,  štíhlej postavy, má dlhé hnedé vlasy upravené do „,dredov“ a dlhú hnedú bradu. Oblečenú má šedú špinavú blúzu, šedé špinavé tričko, šedé špinavé nohavice, obuté má čierne pracovné topánky nad členok- bez ponožiek.

Záhadného a značne dezorientovaného muža už previezli na psychiatrické oddelenie NSP Bojnice, kde bol hospitalizovaný. „Polícia sa obracia na občanov s prosbou, pokiaľ by niekto spoznal neznámeho muža, nech kontaktuje najbližší policajný útvar alebo bezplatnú policajnú linku 158,“ uviedol Kudlička.

 

Špinavý Peter s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu