Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pri D. Lužnej sa zrazil bavorák s kamiónom: 4 ranení, vinník ušiel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Neznámeho cestného piráta, ktorý mal na svojej Octavii spôsobiť nehodu v Dunajskej Lužnej, hľadajú policajti. Podľa krajskej hovorkyne Tatiany Kurucovej nedal okolo desiatej predpoludním prednosť bavoráku, ktorý sa potom dostal do šmyku, prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s kamiónom.

"Nehoda si vyžiadala ošetrenie vodiča vozidla BMW a jeho spolujazdca, jeho ďalší 2 spolucestujúci bol prevezení zo zraneniami do nemocnice. Vodič kamiónu zranenia neutrpel," uviedla Kurucová.

Vinník nehody, ktorý z miesta ušiel, šoféroval tmavú Škodu Octavia v smere na Šamorín. Na jeho EČV bol pravdepodobne znak DS - Dunajskej Stredy.

Polícia po nehode uzavrela oba smery cesty I/63, už je však prejazdná. Alkohol u nikoho nenašla, škodu odhadla na 15-tisíc eur.

Vyzýva svedkov nehody, aby sa ozvali a pomohli piráta dolapiť. "V tejto súvislosti ich vyzývame, aby sa nám ozvali prostredníctvom volania na linku 158, informácie je možné taktiež poskytnúť aj osobne na policajnom oddelení," dodala Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu