Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialená Romana zavraždila 4 deti: Nepamätám sa, tvrdí s kamennou tvárou!

Romana na súde pôsobila bezcitne
Romana na súde pôsobila bezcitne

BRATISLAVA/SVITAVY - Z vraždy štyroch svojich ratolestí sa zodpovedá pred českým súdom Romana Z. Po tomto hroznom čine sa obžalovaná pokúsila o samovraždu. Matka-vrahyňa vystupuje s kamennou tvárou a tvrdí, že si na nič nepamätá.

Tragédia sa odohrala v septembri v českej obci Široký Důl. V rodinnom dome našli v kalužiach krvi tri bezvládne detské telá. Polícia zanedlho objavila aj štvrtého mŕtveho chlapčeka (7). Udalosť oznámil polícii druh ich matky, ktorá sa pokúsila o samovraždu, uviedol portál Blesku.

Najmladšie z detí malo dva mesiace, najstaršie desať rokov. Všetko od začiatku nasvedčovalo tomu, že vraždila ich matka. Keďže jej najmladšia obeť bola veľmi mladá, mohla trpieť laktačnou psychózou.

Romana Z. sa po tragédii pokúsila obesiť. "Žena sa pri čine odtrhla a spadla z výšky piatich metrov. Záchranárom sa ju podarilo oživiť, zaviedli umelú pľúcnu ventiláciu a uviedli ju do umelého spánku. Žena na sebe mala aj rezné rany," uviedol po čine riaditeľ miestnej záchranky Pavel Svoboda.

Matka skončila v rukách polície a čelí obvineniam zo štvornásobnej vraždy, za čo jej hrozí až výnimočný trest.

Pred hrozným činom žena vstúpila do Apoštolskej cirkvi, a práve ľudia z nej sa spolu s jej známymi na súde zhodli, že sa o svoje deti starala vzorne. Vrahyňa sa pred trágediou rozišla s priateľom a bála sa, že jej vezmú deti, čo mohlo byť spúšťačom šialeného útoku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu