Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Daňovák stál v ceste šarišskému podnikateľovi: Skončil s dolámanými rukami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV - Brutálnu bitku železnými tyčami si mal objednať kontroverzný podnikateľ Milan Ch. z Pečovskej Novej Vsi. Potreboval dosiahnuť, aby námestník miestnych daňovákov nebol v úrade. "Zabezpečil" mu teda dlhodobú péenku.

Milan potreboval, aby mu funkcionár daňovákov Ján Dobrovič neprekážal, pretože chcel, dosiahnuť, aby mu vrátili DPH. Nešlo o zanedbateľnú sumu, ale o asi 6,6 milióna korún. Informuje o tom denník Korzár.

Rozhodol sa teda, že ho na mesiac vyradí z práce. Objadnal si profesionálneho vojaka a zápasníka, ktorí si Dobroviča v roku 2009 počkali pred jeho domom. Zaútočili naňho so železnými tyčami a zameriavali sa pritom najmä na ruky. Asi aby úradník nemohol nejakú chvíľu nič podpisovať.
 
Dobrovič utrpel mnohonásobné zlemeniny prstov, lakťa a predlaktia. Ako uviedol pre Korzár, dodnes má bolesti. Policajti začali tento prípad vyšetrovať a v týchto dňoch vzniesli obvinenie voči deviatim mužom. Ako objednávateľa určili podnikateľa Milana.
 
Bisnismen sa pred časom zviditeľnil ako obeť únosu, ktorý mal zorganizovať najmocnejší muž juhoslovenského podsvetia. Ganstri ho podľa polície uniesli do Maďarska a násilím ho chceli prinútiť, aby im dal 240-tisíc eur. Podľa výsledkov vyšetrovania sa zdá, že podobné metódy nie sú cudzie ani jemu.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu