Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Županovi Frešovi sa narodil syn: Je po tatovi, má 4,4 kila!

Pavol Frešo s manželkou Zorou a dcérou
Pavol Frešo s manželkou Zorou a dcérou

BRATISLAVA – Rodina bratislavského župana Pavla Freša (42) sa rozrástla! V nedeľu do nej totiž prikvitlo novorodeniatko s úctyhodnou váhou. Podľa predsedu BSK je hlavné, že Alan Alexander je zdravý a na sociálnej sieti mu už stihol zagratulovať zástup známych tvárí.

Alan Alexander je v poradí tretím dieťaťom Frešovcov a vzhľadom na jeho váhu je zrejmé, na koho sa podal. „Priatelia moji , máme dnes obrovskú radosť! Do rodiny nám pribudol syn Alan Alexander. Pri 54 cm a 4.4 kg je všetko jasné :-) Zdravý je, vďaka Bohu, Alan aj maminka Zorka. A to je hlavné, tak nech mu zdravie vydrží celý Život!“ tešil sa na Facebooku Frešo.

Jeho syn si však dal na čas, riadny termín pôrodu v nemocnici u Kocha v Starom meste bol totiž podľa medializovaných informácií stanovený na 1. decembra.

Medzi gratulantmi sa objavili viacerí poslanci – Gábor Gál z Mostu-Híd, minister životného prostredia József Nagy, Jana Žitňanská z KDH, Jana Kiššová a Martin Poliačik z SaS. „Gratulujem! A prajem veľa zdravia a nech ho dobrí duchovia vedú a chránia. Ale to už pani manželka asi vybaví,“ napísal Poliačik. Gratuloval aj herec Roman Pomajbo, rocker a mestský poslanec Marián Greksa. „Veľké gratulácie. Toto je v živote najviac,“ povedal.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu